Seychellerna

Spännande Seychellerna består av drygt 100 paradisöar norr om Madagaskar utanför Afrikas östkust. Här möts du av några av världens allra vackraste och mest legendomsusade stränder där kombinationen av kritvit korallsand, vackra granitklippor och orädda jättesköldpaddor ger en alldeles unik och mycket svårslagen strandupplevelse. Ger du dig ut på det azurblå havet väntar fiske och dykning i världsklass.

Som om inte detta vore skäl nog för att älska Seychellerna så bjuder landet även på stora naturupplevelser. Här döljer sig hela två naturvärldsarv, ett rikt djur- och växtliv och fina vandringsleder där man lätt kan uppleva naturen. Sist men inte minst frestar de sagolikt vackra öarna med en spännande kulturell mix där man finner influenser ifrån Afrika, Europa och Asien – Det bästa av många världar, helt enkelt!

Seychellerna ligger utanför monsunbältet, så hit kan du med fördel resa hela året.

Boka din resa redan idag – läs mer om vårt reseförslag här nedan eller kontakta oss direkt.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Resor till Seychellerna

Seychellerna

Seychellerna - Afrikas paradisöar

13 dagar Praslin Victoria

Upplev Seychellerna på egen hand, på datum som passar dig. Upptäck soliga och vackra Seychellerna. Ni ankommer till huvudön Mahé och tar er direkt med båt till ön Praslin där ni kopplar av på ert strandnära hotell. På Praslin tar ni er til naturvärldsarvet Vallée de Mai, palmdjungeln som är hem ...

Res när du vill