9 skäl att resa med Lotus Travel

I en tid då allt fler reser allt oftare och allt längre, där många bokar sina resor på egen hand och resebolagen blir allt mer strömlinjeformade, vill vi på Lotus Travel sticka ut hakan och påminna dig om varför du ska boka din resa med just oss. Här är nio skäl att resa med oss på Lotus Travel.

1. Våra fantastiska guider

En duktig guide är nyckeln till en bra resa. Våra guider är kända för sitt engagemang och är bortskämda med att få toppbetyg av våra resenärer. Det är människor som är hängivna, särskilt duktiga på sitt resmål, har lång erfarenhet och som gör allt för att du ska få ut det mesta möjliga av din resa. I deras sällskap får du en naturlig lokal förankring som gör att du snabbt kan komma nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen. Vi har svensktalande guider på i stort sett samtliga ordinarie rundresor. Undantaget är våra så kallade LIGHT-resor där du istället har en engelskspråkig guide.

Läs mer om alla våra fantastiska guider

2. Vi kan våra resmål

Vi har arrangerat resor till Asien i drygt 30 år och har egna kontor i Stockholm, Peking och Shanghai. Genom åren har vi byggt upp ett rykte som experter på resor till Asien. Men vi har resor även till andra delar av världen. Noga utvalda resmål där vi besitter stor expertis och där vi kan säkerställa samma höga kvalitet och Lotuskänsla som i vårt Asienprogram.

3. Av resenärer för resenärer

Vi som arbetar på Lotus Travel är engagerade, passionerade och har en sak gemensamt – vi älskar det vi gör! Tillsammans har vi rest otaliga varv runt jorden, och för oss finns det inget som slår känslan att välkomna en nöjd kund hem efter en spännande upplevelse. Med stort personligt engagemang är vi ditt stöd, hela vägen från första kontakt till hemkomst.

4. Med oss reser du tryggt

När du reser med Lotus Travel kan du känna dig trygg. Vi ställer alla erforderliga garantier till Kammarkollegiet, vi är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och när du köper en resa omfattas du av paketreselagen. Om du reser med oss till Asien har vi också egen personal på plats, i samma tidszon.

5. Vi reser med respekt

Att resa medför ett gemensamt ansvar att bidra till en hållbar utveckling i de länder vi besöker. På Lotus Travel tar vi ansvar för de resor vi skapar och ser till att de bidrar till en positiv och hållbar utveckling på våra resmål.

6. Vi har drygt 30 års erfarenhet

Lotus Travel grundades 1991 och sedan dess har vi samlat på oss drygt 30 års erfarenhet av att skapa unika reseupplevelser. Tack vare kunskap, erfarenhet och nöjda kunder har vi fått några av Sveriges största resebyråers förtroende att ordna resor åt deras kunder. Något vi är mycket stolta över.

7. Prisvärt

Vi vågar satsa på kvalitet i en mycket prispressad bransch, för att vi tror att det lönar sig i form av nöjda och återkommande kunder. När vi sammanställde kundutvärderingarna från våra färdigpaketerade gruppresor från 2020 och 2022 ansåg hela 96,8 % av våra resenärer att våra resor är prisvärda eller mycket prisvärda.

8. Res som du vill

Oavsett om du vill resa själv, med din sambo, familjen, företaget eller ett större sällskap skapar vi ett skräddarsytt program helt anpassat efter dina önskemål. Allt från enklare storstadsresor till kompletta rundresor och konferensresor. Tack vare våra kontor och samarbetspartners kan vi förhandla fram det bästa priset för din resa, efter din budget.

9. Nöjda kunder

Nöjda kunder är vårt absolut bästa betyg. Vi kan inte leva på gamla meriter utan måste hela tiden följa med i tiden och lyssna på våra resenärer. När vi läser sammanfattningen av våra samlade kundutvärderingar under 2020 och 2022 tycker 97,9 % att deras resa var lika bra, bättre eller mycket bättre än vad de förväntade sig. Det gör oss riktigt stolta.