Adoptionsåterresa till Kina

Lotus Travel har många års erfarenhet av att skräddarsy återresor till Kina för adoptivfamiljer, både för enstaka familjer och större grupper. Som enda svenska researrangör har vi egna kontor i Peking och Shanghai vilket ger oss unika möjligheter att i minsta detalj arrangera just er resa. Vi hjälper naturligtvis till med att boka upp besök på barnhemmet i den by/provins som barnet kommer ifrån.

Viktig information inför er adoptionsåterresa

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

En speciell upplevelse för hela familjen

En återresa är en mycket speciell upplevelse, för hela familjen. Det blir ett minne för livet och kanske den första resan av många. En återresa kan också sätta igång många tankar hos barnet. Detta ställer stora krav på oss som researrangör. Därför anpassar vi programmet tillsammans med er, så att ni får den upplevelse ni förväntar er. Att ni har tid för reflektioner och samtal och att ni känner er trygga under hela resan.

Kombinera barnhemsbesök med andra aktiviteter

Många av våra familjer som gjort återresor med oss, väljer att kombinera besök på barnhemmet med ett par dagars guidade utflykter. De flesta väljer att lägga in ett par dagar i Peking eller i Shanghai. Lära sig flyga drake och promenera på den Kinesiska muren i Peking eller se akrobatik och laga dumplings i Shanghai, är ett par förslag på aktiviteter för hela familjen.

Vill tacka Lotus Travel för en mycket fint arrangerad adoptionsåterresa. Det blev en oförglömlig resa till våra döttrars födelsestad Gaozhou i Guangdongprovinsen.
Lotta Braaf, Göteborg

Intresserad av att göra en egen återresa?

Dela dina önskemål i vårt bokningsformulär så tar vi fram ett förutsättningslöst förslag.

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.