Resevillkor

Här kan du ta del av våra fullständiga resevillkor samt läsa om avbeställningsskydd, öppet köp, minsta antal deltagare och betalning via Klarna.

Fri om- och avbokning hela 2021

Vi har ändrat våra resevillkor och ger fri om- och avbokning hela 2021 för nybokningar som görs till och med den 31 december 2021. Läs mer nedan.

Gruppresor och partnerresor

Du som resenär har fri om- och avbokning på gruppresor förutsatt att de bokats senast den 31 december 2021, även om avgången sker under 2022. Detta gäller endast nybokningar från den 16 mars 2020 – 31 december 2021, för våra ordinarie gruppresor samt våra partnerresor. Om- eller avbokningen måste ske minst 65 dagar innan avresa för att detta ska gälla. Då läget i världen ändras med kort varsel reserverar vi oss för eventuella justeringar i avbokningsvillkoren. Du har dock alltid  minst 15 dagar på dig att acceptera eventuellt nya villkor, innan dessa börjar gälla. I händelse av uppdaterade villkor kommer vi att kontakta er.

Skräddarsydda resor

För skräddarsydda resor erbjuder vi fri om- och avbokning av din skräddarsydda resa fram till 65 dagar före planerad avresa under 2021-2022. Tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda dig fri om- och avbokning av bokat landarrangemang. Du kan i lugn och ro planera och boka din resa, i de flesta fall till betydligt lägre priser än normalt. Vi rekommenderar dig att avvakta med att boka flyg till dess att flygtrafiken återupptagits i större skala, men missa inte möjligheten att skapa din drömresa i lugn och ro tillsammans med oss. Detta gäller endast nybokningar från den 11 maj 2020 – 31 december 2021. Då läget i världen ändras med kort varsel reserverar vi oss för eventuella justeringar i avbokningsvillkoren. Du har dock alltid  minst 15 dagar på dig att acceptera eventuellt nya villkor, innan dessa börjar gälla. I händelse av uppdaterade villkor kommer vi att kontakta er.