Seychellerna

Seychellerna – Afrikas paradisöar

Praslin Victoria
13 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Seychellerna på egen hand, på datum som passar dig.

Upptäck soliga och vackra Seychellerna. Ni ankommer till huvudön Mahé och tar er direkt med båt till ön Praslin där ni kopplar av på ert strandnära hotell. På Praslin tar ni er til naturvärldsarvet Vallée de Mai, palmdjungeln som är hem åt spännande och unika arter såsom dubbelkokosnöten och den svarta papegojan. Med er guide som ciceron utforskar ni den unika floran och faunan. Ni har sedan några dagar ledigt så att ni kan utforska mer av Praslin på egen hand. Passa på att njuta av de vackra stränderna, eller varför inte ta en dagstur till ön La Digue? Efter några härliga dagar återvänder ni till huvudön Mahé där nya äventyr och mer avkoppling väntar. I nationalparken Morne gör vi en lättare vandring till den isolerade stranden Anse Major där ni kan snorkla eller bara njuta av lugnet i solskenet. Efter några underbara timmars strandliv åker vi katamaran tillbaka till huvudstaden Victoria. Som en värdig avslutning på denna fina resa får ni också fri tid att strosa runt i Victoria, besöka färgglada marknader och provsmaka den lokala maten.

QUIZ: Vad kan du om Seychellerna?

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två personer: 24 900 SEK/person
Internationellt flyg: 6 000-8 000 SEK/person*

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

13 dagar

Hotell

Tio nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard

Fullständigt program

Utflykter enligt program inkl. entréavgifter med egen engelsktalande guide

Måltider

Enligt program

Alla transporter

Enligt program

Transfer med båt

Färja, Mahé – Praslin tur och retur

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas.

Flygpriset som anges ovan är endast en indikation, exakt pris för just din resa fås på förfrågan.
*Prisindikationen inkluderar flyg till och retur Victoria.

I priset ingår ej:

  • Dricks till guider och chaufförer

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.