Att tillsammans med barn eller barnbarn göra en familjeresa till ett nytt land och en ny kultur blir ett fantastiskt minne för livet. Nedan har vi handplockat ett urval gruppresor som passar extra bra för både stora och små äventyrare. Samtliga med avresa i samband med skollov. Observera att detta bara är ett urval, de flesta av våra guidade gruppresor går utmärkt att genomföra med barn i skolåldern, kontakta oss gärna för tips och råd kring vad som kan passa för just er familj.

Som alternativ till en guidad gruppresa väljer många familjer en skräddarsydd resa, där vi skapar ett upplägg helt enligt era önskemål. Det kan vara allt ifrån enklare familjeresor med tonvikt på sol och bad, till längre rundresor kryddade med familjevänliga upplevelser. Åk på elefantsafari på Sri Lanka, färdas ner för den Kinesiska muren i rodel, hälsa på pandor i Sichuan, lär er laga vietnamesisk mat, bada i vattenfall i Laos, ät sushi i Japan eller åk på tigersafari i Ranthambore. Endast fantasin sätter gränsen för vad ni som familj vill uppleva på er semester. Varför inte spendera höstlovet, sportlovet eller sommarlovet i ett exotiskt land?

Läs mer om våra uppskattade familjeresor här nedan. Är det något ni undrar? Kontakta oss gärna.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Kina

Familjeresa Peking

8 dagar Peking

Sol- och badsemester i all ära, men att med barn eller barnbarn få se Pekings alla sevärdheter och tillsammans uppleva en ny kultur blir ett minne för livet. Vi får ta del av fantastisk shopping och god kinesisk mat, lära oss att göra en kinesisk drake, prova på traditionella kinesiska sporter ...

Inga avgångar hittades

Våra guider

En duktig guide är nyckeln till en bra resa. Lotus Travels guider är kända för sitt engagemang och är bortskämda med att få toppbetyg av våra resenärer.

Det är människor som är hängivna, särskilt duktiga på sitt resmål, har lång erfarenhet och som gör allt för att du ska få ut det mesta möjliga av din resa. I deras sällskap får du en naturlig lokal förankring som gör att du snabbt kan komma nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen.

Intresserad av en skräddarsydd familjeresa?

Dela dina önskemål i vårt bokningsformulär så tar vi fram ett förutsättningslöst förslag.

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.