Beställ presentkort som bröllopsgåva!

Här kan du köpa presentkort till brudpar som bokat bröllopsresa med Lotus Travel. Presentkortet används för att betala av totalbeloppet på den bokade bröllopsresan – och du kan välja helt fritt hur stor summa du vill ge bort.

Fyll i formuläret för att beställa presentkortet. När du lagt en beställning får du en faktura från oss på det belopp du valt och så snart fakturan är betald skickar vi ditt presentkort. Om du har valt att beställa ett tryckt presentkort* tar det 3-5 arbetsdagar från att vi fått betalningen till dess att du får presentkortet i din brevlåda. (kontakta oss om du behöver ha expressbehandling, oftast kan vi lösa det på kortare tid om det är bråttom)

Längre ned hittar du mer information om villkor och vanliga frågor om presentkortet. Har du några fler frågor är du så klart välkommen att kontakta oss!

Presentkort bröllopsresa

  • Fyll i bådas förnamn och efternamn
    Standardvalet för våra presentkort är att de skickas digitalt till beställarens angivna e-postadress. Väljer du att beställa ett tryckt presentkort skickas det till din angivna bostadsadress. Tryck- och fraktkostnad (50 kr) tillkommer.
  • Din information

Presentkort för bröllopsresa är endast giltigt som värdebevis för avdrag på en redan bokad resa med Lotus Travel. Presentkortet omfattas av bokningens allmänna köpvillkor och kan ej bytas in mot kontanter och kan ej överlåtas. För att läsa mer om våra köpvillkor klicka här.

*Standard för våra presentkort är att de skickas digitalt till beställarens angivna e-postadress. För att beställa ett fysiskt, tryckt presentkort behöver du ange detta i beställningsformuläret. 

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.