Vietnam

Klassiska Vietnam

Hanoi Halong Bay Hue Hoi An Ho Chi Minh City Phu Quoc
16 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Följ med på en resa till Vietnams mest omtyckta platser! Resan inleds i Hanoi, följt av det storslagna skärgårdslandskapet Halong. Vi gör ett exklusivt familjebesök i kejsarstaden Hue, och lär oss laga läcker vietnamesisk mat i charmiga Hoi An. I Ho Chi Minh City åker vi på en båttur längs en av världens längsta floder, Mekong. Resan avslutas med sol och bad på paradisön Phu Quoc. Vill du inte sola och bada finns resan Vietnams skatter, som är 14 dagar och avslutas i Ho Chi Minh City.

QUIZ: Vad kan du om Vietnam?

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Klassiska Vietnam

Alla avgångar

Emirates från Köpenhamn
3 nov 2022 18 nov 2022
Guide: Danne Michaneck
32 950 SEK
Emirates från Stockholm
3 nov 2022 18 nov 2022
Guide: Danne Michaneck
32 950 SEK
Emirates från Stockholm
26 dec 2022 10 jan 2023
Guide: Magnus Carlsson
35 950 SEK
Emirates från Köpenhamn
26 dec 2022 10 jan 2023
Guide: Magnus Carlsson
35 950 SEK
Qatar Airways från Köpenhamn
21 jan 2023 5 feb 2023
Guide: Danne Michaneck
33 450 SEK

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

16 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Hanoi och hem från Ho Chi Minh City

Hotell

13 nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard (enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide

Under hela resan, förutom sol-och baddagarna på Phu Quoc

Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt 14 ytterligare måltider, inkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

OBS, nya visumregler från och med 12 mars 2020: Visum krävs till Vietnam för svenska medborgare, oavsett reslängd. Mer information om visum skickas ut till alla inbokade resenärer cirka 40 dagar före avresa. För andra nationaliteter, vänligen kontakta Vietnams ambassad för mer information.

Kostnaden för visum är cirka 25 USD och ingår inte i resans pris.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Kom precis hem från resan Klassiska Vietnam. Mycket bra arrangerat, ett spännande land, bra hotell och utflykter. Men framför allt var det en jättebra guide, Danne Michaneck, som var så engagerad och kunnig. Vi blev väl omhändertagna. Jag är helnöjd med resan. Hade bara lite otur 2:a dagen och bröt handleden i Hanoi, men kunde fullfölja resan. Tack för en spännande resa
– Ann-Margrete Fäldt
Vi har nu snart avslutat vår rundresa i Vietnam, vi har avslutningsmiddagen kvar i morgon kväll, men jag vill redan nu säga att detta är nog den bästa temaresa vi gjort och med en utomordentlig kunnig, engagerad och trevlig guide i Danne Michaneck, vi kommer säkert att återkomma och resa med Lotusresor och vi kommer med glädje att rekommendera er. Det har varit fantastiskt bra boende, generösa och välsmakande måltider och allt minutiöst planerat. Resan var/ är helt klart mycket prisvärd, allt detta trots att vårt första alternativ blev inställd, men alternativet blev så mycket bättre med vädret vad vi vet. Tack för en mycket bra resa med många upplevelser och intryck!!!!!!!
– Hans & Eva Selling
Tillsammans med vår utmärkta guide Danne Michaneck och övriga i gruppen blev resan en trevlig och lärorik resa, där vi fick uppleva mycket.
– Jane Bogehed
En fantastiskt välplanerad resa av Lotus. Vi är vana resenärer, inte minst i Sydostasien, men Klassiska Vietnam är den i särklass bästa hittills. Det finns nog inga tourguider som är mer kunniga och engagerade än Danne Michaneck. Vi rekommenderar varmt denna resa! Hälsningar Kerstin & Sven-Otto Jönsson
– Kerstin & Sven-Otto Jönsson
En otrolig intressant och lärorik resa! Allt fungerade perfekt, inga problem någonstans, varken vid incheckningen på flygplatser eller på restaurangerna. Är mycket nöjd med resan.
– V. Simonsson
Guiden Danne gjorde hela resan med sina kunskaper och sin goa humor. Kanonfina hotell hela tiden, alla arrangemang fungerade klockrent! Vi fick verkligen uppleva mycket så det var skönt med de sista dagarnas avkoppling på Phu Quoc där vi var lyckliga över att vi uppgraderade vårt boende.
– Anette och Jerry
Väldigt bra arrangerat resa till Vietnam. Vi lärde oss mycket om landet, bästa guiden Dan Michaneck och slutligen helt underbara dagar på Phu Quoc.
– Anne Wilenius
Mycket engagerad, kunnig och omtänksam reseledare!
– Inga Berggren
En oförglömlig resa genom Vietnam och med en extremt bra och engagerad Guide.
– Marita och Christer Elenbrant
En excellent guide i Asien är Magnus Carlsson, Tack för att du delat med dej.
– Christina Hellman & Lars-Erik Grahn
Vår guide Danne Michaneck bidrog med göra ett intressant land ännu intressantare genom att på ett bra sätt förmedla sina egna erfarenheter och kunskaper. Bra arrangemang.
– Birgitta & Per-Erik Green
Vi reste i februari med Lotus Travel till Vietnam. Våra förväntningar var stora och vi upplevde att den välplanerade resan mer än väl uppfyllde våra förväntningar. Allt fungerade väl och kvalitén på hela programmet, utflykter, boende, mat m.m. höll mycket hög klass. Vår reseledare Danne Michanek var fantastisk och hade ett stort kunnande om resmålet vilket gjorde att vi fick ut mycket av resan och lärde oss oerhört mycket om Vietnam. Tack Danne! Vi kan verkligen rekommendera den här resan och vi hoppas kunna återvända till Vietnam någon gång framöver.
– Sven och Bitten Hult
Mycket bra arrangerad resa, bra med några lediga dagar, helt fantastiskt kunnig och trevlig reseledare i form av Danne Michaneck !
– Jouko Kangas
Lotus Travel gör ett bra jobb, sätter resenären i centrum. Utmärkta Guide, Danne. Vietnam mars 2018
– Lars Näslund
Mer mångfacetterat än jag kunnat förutse. Berikande och fördjupande kunskaper om landet i helhet på alla områden.
– Lennart Sköldebäck
En resa vi gärna rekommenderar. Resan Klassiska Vietnam gav oss en väldigt bred kunskap om ”livet i Vietnam”. Åk dit med Lotus om ni har möjlighet
– Benny & Marianne Lindkvist
Vi testade att åka på gruppresa för första gången vilket visade sig vara mycket trevligt. Vår guide Magnus Carlsson tillförde enormt mycket med sin kunskap som han delade med sig på ett mycket personligt och bra sätt. Vi hade inte lärt oss lika mycket om detta spännande land om vi hade åkt på egen hand. - Klassiska Vietnam 27/12-11/1 2019
– Maria & Per
Fantastisk resa med trevlig grupp och bästa guiden Klassiska Vietnam 5-20 februari 2018
– Britt-Marie Olsson
Danne tycker jag är en super duktig guide och med glimten i ögat. Vår resa blev så trevlig å vad vi hoppats på tack vare Danne å en jätte bra grupp.
– Thomas & Yvonne
Absolut en resa att rekommendera. man lär sig verkligen mycket om landet och dess historia. får både många upplevelser och chans till avkoppling. Klassiska Vietnam feb-mars 2019
– Anneli Westerlund
Mycket intressant, lärorik och välplanerad resa, med en fantastiskt guide!
– Ingegerd Wik
Vilket fantastiskt land! Vii är så glada att vi valde klassiska Vietnam under nyårshelgerna 2019/2020. Att få uppleva ett land tillsammans med vår kunniga guide Magnus slår alla våra resor tidigare. Han hade stor kunskap om landet, politiken, historia och hur de som bor där har och lever sina liv. Vi kommer tillbaka med en ny bokning inom en snar framtid.
– Lena och Anders
Resan var mycket innehållsrik och fantastisk på alla sätt. Vår guide Magnus Carlsson är oerhört skicklig.
– Christina & Matilda
Jag kan verkligen varmt rekommendera resan Klassiska Vietnam med Magnus Carlsson, som var en mycket kunnig och rolig färdledare.
– Christina Palmgren
Bra upplägg på resan börjar i norr slutar i söder. Bra att det var två vilodagar innan hemresan.
– Karin och Håkan

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.