Kina

Stora Kina

Peking Suzhou Tongli Shanghai Guilin Yangshuo Xian
15 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Upplev de allra största sevärdheterna i Kina. Vi får se Kinesiska muren och Förbjudna staden i Peking, vattenstäderna Suzhou och Tongli samt uppleva storstadspuls i Shanghai. Vi gör en rofylld kryssning på Lifloden bland sockertoppsberg och vattenfall till mysiga Yangshuo. I Xian ser vi den berömda Terrakottaarmén.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Stora Kina

Alla avgångar

Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
6 sep 2024 20 sep 2024
37 450 SEK
Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
5 okt 2024 19 okt 2024
37 450 SEK

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

15 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

13 nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard (enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt 21 ytterligare måltider, inkl. ett glas måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Stora Kina med ciceronen Tina Li är den bästa resa som jag har varit på under mitt 70 åriga liv.
– Hans Henriksen
En alldeles väldigt intressant resa med en outstandig guide och ledare Tina Li. Inga missar allt i bästa skick. Det blir betyg 11 på en 10-gradig skala.
– Jocke Carlsson
Vi är fantastiskt nöjda med hela resans upplägg och underbara reseledaren Tina som med sina enorma kunskaper och erfarenheter lotsade vår grupp på ett sätt som vi aldrig någonsin upplevt. Detta gör att vi fått uppleva mycket mer än vad som var utlovat.
– Kerstin och Bo Johansson
En helt fantastisk resa - Stora Kina resan! Med stor erfarenhet och stor kunskap hos vår guide Tina fick vi en bild av Kina som man inte kan få bara genom att läsa svenska tidningar.
– Lars Davidsson
Vilken fantastisk reseledare vi hade i Tina! Rent otrolig, enormt kunnig, energisk, rationell och en enorm pondus och med glimten i ögonvrån. Har aldrig varit med på någon resa som fungerat så bra!
– Sören Wilson
Kina var fantastiskt men vår guide Tina var ändå ett strå vassare. Om 10 år när vi minns tillbaka vår Kinaresa kommer säkert det personliga mötet med vår guide Tina vara den största enskilda händelsen. Kina var en upplevelse, inte alls som vi tänkt oss, utan mycket, mycket större och mycket, mycket modernare och tillgängligare. Vi blev guidade genom Kinas historik, geografi och nutid av vår helt suveräna guide Tina. Hon engagerade sig i våra frågor och önskemål på ett mycket omtänksamt och professionellt sätt.
– Ulla-Britt och Ove Lentelius
Vår resa Stora Kina var en magisk resa som gav underbara minnen för livet och har väckt en stark lust att upptäcka mer av Kina.
– Kjelle
Mycket tack vare reseledaren Tinas kunnande och personlighet blev det till en oförglömlig resa. Resan 13-29 april 2018, Stora Kina.
– Agneta och Björn
Om man vill uppleva Kinas kultur, både gammalt och nytt kan vi rekommendera Stora Kina paketet. Vår svensktalande guide Hans, var fantastisk på alla sätt.
– Anita och Jörgen
Vill med detta mail tacka för bra service till en underbar resa. Tänk att få så mkt för pengarna. Nu hade vi turen att ha en mkt trevlig, kompetent och omsorgsfull guide på resan. Vi blev verkligen bortskämda med allt extra som vi fick. Ett stort tack.
– Birgitta Olsson
Gör som vi. Beställ Stora Kinaresan och var med om något alldeles speciellt. Vår guide Tina förgyllde tiden med då- och nutidshistoria samt sitt stora engagemang så vi skulle få ut det bästa och mesta av resan. Hon fixade även flera extra inslag som inte tillhörde programmet till allas glädje. Vi fick mycket för pengarna och det var vi alla överens om. Birgitta Olsson/Yvonne Persson
– Birgitta Olsson och Yvonne Persson
Helt fantastisk resa till Kina. Fina hotell god mat. Intressanta Utfärder mycket att se och uppleva. En reseledare som slår allt annat. Kunnig, intresserad rolig och helt fantastisk. Stora Kinaresan 29/3 - 12/4
– Gunnel och Kalle
Stora Kina 15 dagar: En fantastisk resa med många minnesvärda upplevelser. Ett Kina jag inte förväntade mej och samtidigt mycket historik jag var nyfiken på och ville uppleva. En stor eloge till vår kunniga reseledare Tina som tog hand om oss på bästa tänkvärda sätt. En resa att rekommendera!
– Inger Axelsson
Vi har åkt stora Kinaresan 15 dagar . En otroligt fin resa, bra upplägg, många intryck. Tack vare vår fantastiska guide Tina Li blev vår resa över förväntan! Så proffsig och så otroligt kunnig och engagerad! Allt har klaffat från första till sista dagen. En upplevelse resa som vi varmt kan rekommendera.
– Maria och Lars-Åke Kjellgren
Hej! Lite bilder från en superresa till Kina! Otroliga guiden Tina Li som "matade" oss med information, kunskap o roliga små anekdoter om livet i Kina! Hon är värd alla superlativer som finns! Tack Lotus för Kina o Japan (er resa 2015 o guiden Kerstin samt Mai San San även de otroliga kunniga guider)! Stort tack till dem alla, även till Kasia som alltid gjorde mig till lags när vi talades vid per telefon!!
– Kristina Trenmark
En oförglömlig resa! Att ha fått se så mkt, mitt intresse för Kina har vuxit och vi har ätit sån fantastisk mat- så varierad. Dessutom fullständigt omhändertagna om vår guide Gustaf. Res till Kina! Jag reste med min mamma på 76 och min dotter på 16, alla var nöjda!
– Aziza Dhaouadi
Stort tack till Gustaf som så bra tog hand om oss i Kina. Han är helt suverän reseledare. /Lena som just kommit hem från stora Kinaresan
– Lena Gunnarsson

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.