Kina

Peking de Luxe

Peking
8 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Följ med till Peking, staden som aldrig lämnar sin besökare oberörd. Under en spännande vecka upplever vi tillsammans med vår svensktalande guide Pekings mix av världsarv och pulserande storstadsliv. Vi besöker hutongerna – Pekings gamla stadsdelar, fascineras av halsbrytande akrobatikkonster och får prova på den speciella morgongymnastiken. Här fångar vi vardagens atmosfär som kontrast till stadens berömda sevärdheter som Himmelska fridens torg, Förbjudna staden och Kinesiska muren.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Peking de Luxe

Alla avgångar

Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
25 okt 2024 1 nov 2024
19 950 SEK

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

8 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

Sex nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard (enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt nio ytterligare måltider, inkl. ett glas måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Observera att det krävs visum för att resa till Kina, visumet ingår ej i resans pris och måste ansökas om på egen hand innan avresan. Mer information skickas ut vid bokning.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Vi ger resan Peking de Luxe högsta betyg. Både resans innehåll och guidens personlighet, engagemang och kompetens överträffade våra förväntningar.
– Agneta Blomén Johansson och Hans Johansson
Så underbart bra det var!!! Helena som var vår guide var verkligen jättebra! Kunnig, glad, rolig och bjöd på sig själv. Oerhört proffsig. Tack för alla underbara upplevelser!
– Anna och Niclas Ahlqvist, Helsingborg
En fantastisk Kina-resa. I Peking fick vi se de mest otroliga byggnader och sevärdheter som man inte kunnat föreställa sig fanns. Att få se alla de här byggnaderna och attraktionerna har slagit allt annat med råge, och jag har redan funderat på att göra om resan.
– Björn o Ingalill Stålborn
Resan var över våra förväntningar med underbart hotell och underbara utflykter. Allting har fungerat till 100% och sist men inte minst vår guide Lisa. En underbarare person får man leta efter, och vilket kunnande hon har. Hon var helt fantastisk!
– Bo Jakobsson
Ett stort tack för en toppenresa till Peking, framförallt till vår guide Lena! Hon var verkligen helt otroligt bra! Ordnade och fixade med allt vi önskade, supertrevlig och guidade på ett mycket underhållande sätt.
– Camilla W. Bokdal med familj och vänner
Allt har klaffat perfekt, bokning, information och programmet på plats. Linus var en skicklig chaufför och Helena en utomordentlig guide, påläst, seriös, minutiös och pedagogisk. Imponerande.
– Ingegerd Wiking
Allt var så perfekt ordnat! Alla sevärdheter vi hann med - otroligt!! Ett från hjärtat stort Tack till vår helt fantastiska och mycket kunniga guide Helena. Så mycket du lärde oss om Kina! Tack till vår säkra, duktiga och hjälpsamma chaufför Bi!
– Inger Eriksson och Ingeborg Eriksson
Tack för en mycket innehållsrik och välorganiserad resa som jag bara har positiva minnen från. Guiden Hans visade oss Peking på ett alldeles utomordentligt sätt med sitt kunnande om Pekings historia förr och nu.
– Margareta Bynke
Vi är mycket nöjda med hela resan och alla delar! Det var en fantastisk upplevelse och gav mersmak av att få se mera av Kina.
– Olga Pettersson
Hela resan var en succé från början till slut, trevliga människor i gruppen och en helt fantastisk guide. Utan Lena tror jag inte det hade blivit detsamma, hon var som en liten mamma för oss, ställde upp på ett fantastiskt sätt även på sin fritid. Och vilken kunskap hon besitter, imponerande!
– Ulla Faulkner, Köping
Vi alla tyckte verkligen att det var De Luxe. Programmet var intensivt men mycket intressant och uppskattat av oss alla. Att vi upplevde resan så lyckad, kan framförallt tillskrivas vår mycket kunniga och trevliga guide Lena Huang.
– Familjen Liljeroth
En resa till Peking ger så mycket livserfarenhet o lärdom om både nutid o Kinesisk historia, så ungdomarna jag reste med växte flera år på en vecka! Gör man resan med Lotus Travel o får den svensktalande guiden Helena kommer man med säkerhet hem nöjd. Programmet var späckat från morgon till kväll, hotellet ok o måltiderna Inkluderade. Man behöver inte tänka bara följa med o uppleva!
– Eivor Karmeland
En fantastisk vecka i Peking med familjen. Guiden hjälpte oss att förstå så oerhört mycket mer än vad som är möjligt på en vanlig resa. Bra blandning av shopping och historia.
– Oskar
En fantastisk resa. Mycket över mina förväntningar. En fantastisk Guid påläst o kunnig samt en bra chaufför med en ren o fin buss. Ett bra hotell. Bättre Resa har jag inte gjort.
– Lennart Olsson
En fantastisk resa med mycket att uppleva samt god mat och kunnig guide. Inget man klarar på egen hand om man inte varit där förut.
– Susanne Larsson
Vår resa till Peking var helt underbar och vi kan rekommendera den förbehållslöst!
– Theodore Katsifis
En fantastisk resa! Hela familjen är överväldigad och ger vistelsen i Kina högsta betyg. Tveka inte att åka under lågsäsong. Tvärtom! Åk med Lotus - de har en guide som är värd sin vikt i guld, Hans!!! Vårt varmaste Tack! /Peking de Luxe, nyår 2016-17
– Familjen Thunman
En fantastisk väl arrangerad vecka i Beijing, med en färdledare som är kunnig, serviceminded, trevlig, glad, skämtsam och hjälpsam. Bättre än så kan man inte få det.
– Lasse Wikman
Det var en väldigt trevlig resa, guiden Hans var jätteduktig, lätt att lyssna på, och såg till att vi fick med oss äkta siden hem och inte polyester.
– Anna Ovesson
Vi kunde uppleva hur våren, under vår vecka, förvandlade ett gråmulet Peking till en grönskande och blommande storstad i solsken under klarblå himmel. Vi hann med många och intressanta besök där promenaden på Kinesiska Muren var det mest ultimata!
– Göran och Maj-Britt Linjer