Kina

Klassiska Kina

Peking Xian Guilin Yangshuo
12 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Följ med på en resa från norr till söder i kontrasternas tecken genom Mittens rike. Du får uppleva Kinas mest berömda och storslagna sevärdheter. Oförglömliga världsarv varvas med  spännande storstadspuls och sagolika landskap. Tillsammans med svensktalande färdledare upplever du höjdpunkter såsom Kinesiska muren och Förbjudna staden i Peking, Terrakottaarmén i Xian och de bedårande sockertoppsbergen längs Lifloden söder om Guilin.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Klassiska Kina

Alla avgångar

Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
8 okt 2024 19 okt 2024
31 950 SEK

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

12 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

Tio nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard (enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt 14 ytterligare måltider, inkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva mer erbjuder vi två spännande tillvalspaket.
Tillvalen måste bokas och betalas i Sverige innan avresa, samtliga priser baseras på minst fyra resenärer.

DAG 9. Matlagningskurs i Yangshuo, halvdag

Lär dig laga läcker kinesisk mat på en matlagningskurs, tillsammans med en kock. Besöket börjar med ett besök på en matmarknad. Naturligtvis avnjuts de lagade läckerheterna till lunch.

Pris per person: ca 600:-

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

En helt otrolig och fantastisk resa - allt fungerade perfekt! Så mycket vi har sett och upplevt. Vår guide Hans pratade nästan perfekt svenska, han var kunnig och höll en hög servicenivå. Sist men inte minst var alla i gruppen både roliga och trevliga. Tack Lotus, hoppas vi ses igen.
– Annica och reskamraten Pia
Vi kan inte tänka oss att finna någon resa som till sin uppläggning och genomförande kan vara bättre när det gäller att presentera Klassiska Kina.
– Eva och Owe Lindgren, Umeå
Denna resa har varit helt fantastisk! Resan var min 25-årspresent och den kunde inte varit bättre. Vi hade mycket att göra hela tiden men tack vare vår guide fick vi den information vi behövde och svar på alla frågor. Resan är vacker och upplevelserna av alla aktiviteter spännande och lärorika. Vi åker gärna igen!
– Petronella Danielsson Jonsson
Mycket trevlig resa. Lagom storlek på gruppen. Bra hotell. Återkommer gärna som kund till lotus resebyrå.
– Britt-Marie Andersson och Lennart Eriksson
Vi, min väninna och jag är väldigt nöjda med resan och kan verkligen rekommendera den. Man får uppleva allt som broschyren lovar. Reseledaren ställde även upp och ordnade saker man önskade. Längden på resan var också bra, 12 dagar. Vi åkte Klassiska Kina.
– Elsbeth Ebbesson och Anita Larsson
Hej Lotus Travel Nyss hemkommen från en resa till Beijing – Kina. Jag och min reskamrat Ann-Britt Dinesson vill tacka för ett mycket bra arrangemang av denna resa. Strålande. Vi hade fått rekommendationer om Lotus Travel och jag och min reskamrat är mycket nöjda. Bra hotell. En organisation som fungerade perfekt på ALLLA punkter. Förnämlig. Till och med vädret var bra, men det är ju inte er förtjänst.☺ Vill också passa på att särskilt omnämna vår mycket duktiga guide – Henrik . . . så duktig han var. Kunnig. Engagerad. Engagerande. Aldrig tråkig. Och ett mycket fint uppträdande. Och som han slet. Tidiga morgnar. Sena kvällar. Beundransvärt. Och så vitt jag förstår så var alla i gruppen rörande eniga om denna uppfattning. ☺ Tack än en gång för ert fint researrangemang. Inte alls omöjligt att vi väljer Lotus Travel fler gånger. Vänliga hälsningar Lennart Knutas Bjuv
– Lennart Knutas
Fantastisk resa, väl planerad på alla sätt, trevligt ressällskap. En guide, Gustaf, som visste vikten av att planera så vi slapp köer. Bra info hela tiden. Klassiska Kina 20/9-1.10
– Lill Kempe
Kan varmt rekommendera resan Klassiska Kina, 12 dagar. Bra upplägg och mycket upplevelser och ändå ingen stress.
– Ingela Lindblad
Tack guiden Henrik för en underbar resa. Vad mycket vi hann med på 12 dagar. Det känns som jag har sett hela Kina vilket jag naturligtvis inte har, men det känns så. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera denna resa.
– Zenita