Kina

Kina – storstad & landsbygd

Peking Guilin Yangshuo Shanghai
12 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Kina på egen hand, på datum som passar dig. 

Upplev kontrasternas Kina. Resan går från huvudstaden Peking med dess världsberömda sevärdheter till södra Kinas vackra landsbygd med sockertoppsberg, slingrande floder och gröna risfält. Ni avslutar i hypermoderna Shanghai med glittrande skyskrapor och trendiga restauranger. Under resan får ni promenera i den Förbjudna staden, vandra på den Kinesiska muren vid Mutianyu och prova på lokala specialiteter på nattmarknaden. Omgivna av grönklädda sockertoppsberg gör ni en tur med bambuflotte och besöker lokala marknader i Yangshuo. Shanghai lockar med häftig shopping, koloniala the Bund och en internationell atmosfär.

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två resenärer: 20 900 SEK/person
Internationellt flyg: Kontakta oss för aktuella flygpriser

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

12 dagar

Inrikesflyg

Ekonomiklass Peking – Guilin – Shanghai

Hotell

Tio nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard

Engelsktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Enligt program

Alla transporter

Enligt program, med egen chaufför

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. säkerhetsavgifter

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det. Kontakta oss för aktuella flygpriser.

Observera att det är visumkrav till Kina.
Kostnaden för visum ingår ej i resans pris.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.