Japan

Skidresa Japan

Tokyo Niseko
12 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Japan på egen hand, på datum som passar dig. 

Blicka ut över vulkanen Mt Yotei, ta ett djupt andetag och förbered dig för en av världens bästa skidorter för puderåkning, Niseko. Med ett snödjup på över tre meter och 15 meter snöfall varje säsong finns nysnö och bra nedfarter varje dag. Koppla av på kvällen på en traditionellt onsen och värm upp kroppen efter en dag fylld med skidåkning, eller utforska nattlivet på skidorten. Avnjut högkvalitativa måltider av lokalproducerade och närodlade råvaror. Resan avslutas i neonskimrande och supermoderna huvudstaden Tokyo där ni utforskar de traditionella sevärdheterna och hippa stadsdelarna.

Quiz: Vad kan du om Japan?

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två resenärer: 24 800 SEK/person
Internationellt flyg: Kontakta oss för aktuella flygpriser

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

12 dagar

Inrikesflyg

Ekonomiklass Tokyo – Sapporo tur och retur

Hotell

Tio nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard

Engelsktalande guide

Vid sightseeing i Tokyo

Alla transporter

Enligt program, med buss

Liftkort

Sex dagar i Niseko

Flygskatter

Inkl. säkerhetsavgifter

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas. Kontakta oss för aktuella flygpriser.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.