Japan

Japans höjdpunkter

Tokyo Takayama Kyoto
11 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Japan på egen hand, på datum som passar dig. 

Upplev Japans kontraster. Från moderna och supertrendiga Tokyo, via slumrande landsbygd och charmiga Takayama till berömda världsarvsstaden Kyoto. Japan är kontrasternas land. Här lever gamla traditioner och storslagna tempel sida vid sida med helgalna TV-program och högteknologiska världsstäder. Det är just detta som gör Japan så fantastiskt.

På denna resa får ni utforska huvudstadens olika områden som hippa Harajuku och det blinkande elektronikdistriktet Akihabara. Den som vill kan avnjuta purfärsk sushi på Tsukijis fiskmarknad eller middag i neonljus på en av stadens Michelinrestauranger. I Takayama väntar lugnet på landsbygden och vackra byggnader i stadens gamla kvarter. Resan avslutas i Kyoto där ni får uppleva det traditionella Japan. Ni ser fantastiska tempel som den gyllene paviljongen, tusentals torii-portar vid Fushimi Inari och det charmiga geishadistriktet Gion.

Quiz: Vad kan du om Japan?

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två resenärer: 22 400 SEK/person
Internationellt flyg: 7 000 – 9 000 SEK/person*

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

11 dagar

Tåg

Tokyo – Takayama – Kyoto

Hotell

Sju nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard i Tokyo och Kyoto. Två nätter med del i dubbelrum inkl. frukost och middag på traditionell ryokan i Takayama

Sightseeing i grupp

Heldagsutflykt med cykel alternativt med buss i Tokyo inkl. lunch. Halvdagsutflykt i Kyoto med buss

Engelsktalande guide

Vid sightseeing

Transfer med buss

Flygplatstransfer tur och retur

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det.
*Flygpriset som anges ovan är endast en indikation, exakt pris för just din resa fås på förfrågan.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.