Bali

Drömresa Indonesien med Bali

Jakarta Yogyakarta Bromo Ubud Sanur
14 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Indonesien och Bali på egen hand, på datum som passar dig. 

Denna resa är för er som ska resa på bröllopsresa, firar jubileum eller bara vill uppleva några av Indonesiens naturskönaste platser. Under resan bor ni på några av landets charmigaste hotell. Ni startar på Java och i Indonesiens huvudstad, Jakarta, där ni får upptäcka stadens koloniala arv. I centrala Java stannar ni till vid templet Borobudur omgiven av frodiga berg. Ni tar er österut med tåg och beger er på en vandringstur för att se soluppgången över vulkanen Bromo. Väl framme på Bali utforskar ni konstens och kulturens huvudstad, Ubud. Resan avslutas med några dagars avkoppling på den vackra semesterorten Sanur. Här kan ni prova på traditionell matlagning, yoga i solnedgången eller beskåda modern kost på Sudakara ArtSpace.

QUIZ: Vad kan du om Indonesien?

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två personer: 27 900 SEK/person
Internationellt flyg: Kontakta oss för aktuella flygpriser

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

14 dagar

Inrikesflyg

Ekonomiklass Jakarta – Yogyakarta, Surabaya – Denpasar

Hotell

Tolv nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av hög standard

Engelsktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Tåg

I executive class, Yogyakarta–Mojokerto

Alla transporter

Enligt program, med egen chaufför

Flygskatter

Inkl. säkerhetsavgifter

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas. Kontakta oss för aktuella flygpriser.

I priset ingår ej:
• Dricks till guider och chaufförer

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.