Indien

Lackadiverna – Indiens paradisöar

Kochi Kadmat Bangaram Kumarakom
14 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Lackadiverna på egen hand, på datum som passar dig. 

Bege er bortom turiststråken och koppla av längs kritvita stränder och turkosblått hav på Lackadiverna. Resan startar i viktiga hamnstaden Kochi i södra Indien. Här upptäcker ni stadens koloniala arv och flyger vidare till outforskade Lackadiverna. Ni spenderar några dagar på ön Kadmat som är välkänt för sina vackra korallrev och optimala dykförhållanden. På ön Bangaram kommer ni ännu närmare lugnet och kan koppla av vid lagunen. Åter i Kerala tar ni er fram i en husbåt och får  uppleva Keralas backwaters när ni kryssar i de labyrintlika vattenvägarna.

Lackadiverna är en ögrupp som består av drygt 30 öar och atoller beläget i det Arabiska havet utanför provinsen Keralas kust. Det behövs tillstånd för att besöka ögruppen som vi arrangerar. På de öar man kan besöka finns hotell av enklare standard och det finns inte AC på alla hotell. Alla måltider som serveras på hotellen är generellt traditionell indisk mat. Alla öar är omgivna av vackra koraller och för att minska påverkan på dessa koraller sker alla transporter från öarna till bortom reven med mindre båtar. Sedan byter man till en större båt som transporterar till nästa ö. Med vita sandstränder, kristallblått hav och lummiga palmer passar Lackadiverna perfekt för avkoppling bortom turiststråken. På alla öar finns även vattenaktiviteter och högklassig dykning/snorkling.

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två resenärer: 32 800 SEK/person
Internationellt flyg: Kontakta oss för aktuella flygpriser

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

14 dagar

Inrikesflyg

Ekonomiklass Kochi – Agatti tur och retur

Hotell

Fyra nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard i Kerala

Hotell

Åtta nätter med del i dubbelrum inkl. alla måltider på hotell av enkel standard på Lackadiverna

Engelsktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Transfer med båt

På Lackadiverna

Inresetillstånd

För Lackadiverna

Alla transporter

Enligt program, med egen chaufför

Flygskatter

Inkl. säkerhetsavgifter

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas. Kontakta oss för aktuella flygpriser.

Observera att det är visumkrav till Indien.
Kostnaden för visum ingår ej i resans pris.

I priset ingår ej:
• Visum till Indien
• Dricks till guider och chaufförer

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.