Indien

I Djungelbokens spår

Delhi Agra Ranthambore Goa
12 dagar Familjeresa

Följ med på en spännande resa till färgsprakande Indien, speciellt framtagen för barnfamiljer. Vi får uppleva Taj Mahal i solnedgången, spana på tigrar i Ranthambore nationalpark och åka cykelriksha i Delhis myllrande gränder. Vi får också avnjuta en unik, hemlagad måltid hos en indisk familj och sola och bada vid Goas gyllene stränder.

QUIZ: Vad kan du om Indien?

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka I Djungelbokens spår

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan

    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

12 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Delhi, hemresa från Goa

Hotell

Nio nätter + sen utcheckning med del i dubbelrum, på 4-stjärniga hotell

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt lunch och middagar enligt program, exkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Observera att det är visumkrav till Indien. Kostnad för visum ingår inte i resans pris.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Vad hinner en grupp svenska mammor och barn uppleva på bara tio dagar i Indien? Svaret är: precis hur mycket som helst, om resan är välplanerad. Ett par hindutempel och en privat middag hos en barnfamilj i Delhi. Tigersafari i maharadjans forna jaktmarker, komplett med Baloo-björn och tjattrande apor som snodde våra bananer. Prisvärd shopping för alla åldrar, aromatiska doftande kryddor, kläder, inredning och smycken samt en äkta sitar. Besök i en skola, en inblick i hur det är att leva i detta stora fantastiska land.
– Karin Larén Hallström från Mariefred
Resan till Indien var fantastisk på så många sätt. Det allra bästa var just mixen av upplevelser med många stora sevärdheter, safari då vi fick möjlighet att se den mäktiga indiska tigern på nära håll och sköna dagar på stranden i Goa då vi fick möjlighet att smälta alla våra intryck. Under resan var det stort fokus på att lära sig mera om den indiska kulturen och hur människor med olika religioner lever tillsammans. Vi fick vi även inblick i hur det är att vara barn i Indien, vilket var oerhört intressant och givande både för stora och små.”
– Malin Hlawatsch från Täby som reste med sin 7 åriga dotter