Azerbajdzjan – Georgien – Armenien

Georgien, Azerbajdzjan och Armenien

Baku Sheki Tbilisi Jerevan
14 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Georgien, Azerbajdzjan och Armenien på egen hand, på datum som passar dig.

Upptäck de natursköna länderna Georgien, Armenien och Azerbajdzjan. Resan startar i Baku och med bil tar ni er igenom det natursköna Azerbajdzjan via vindistrikten till Georgiens huvudstad Tbilisi. Resan avslutas i den livliga staden Jerevan. Ni får uppleva landsbygden omgivna av vacker natur och Kaukasus höga toppar. I städerna bjuds ni på en spännande blandning av hypermoderna stadsdelar, historiska byggnader och sovjetisk arkitektur. Här samlas lokalbefolkningen på hippa caféer i grönskade parker och traditionella tavernor omgivna av storstadens livliga fasad.

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två resenärer: 22 500 SEK/person
Internationellt flyg: Kontakta oss för aktuella flygpriser

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

14 dagar

Hotell

Tolv nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard

Engelsktalande guide
Fullständigt program

inkl. entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt lunch dag 6

Alla transporter

Enligt program med egen chaufför

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas. Kontakta oss för aktuella flygpriser.

I priset ingår ej:
• Visum till Azerbajdzjan (ordnas online innan avresa)
• Dricks till guider och chaufförer

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.