Costa Rica

Familjeresa Costa Rica

San José Arenal Monteverde Potrero
11 dagar Familjeresa

Upplev Costa Rica på egen hand, med datum som passar dig.

På denna resa får ni uppleva natursköna och färgrika Costa Rica. Landet som erbjuder allt från fantastisk natur, vilda djur, kaffe i världsklass och drömlika stränder. Ni landar i den livfulla huvudstaden San José innan ni beger er vidare mot det storslagna vulkanområdet Arenal där ni badar i varma källor och promenerar längs vulkanens slutningar. Costa Rica är känt som en föregångare inom ekoturismen och hela 5% av världens biologiska mångfald ryms inom landets gränser. På ert nästa stopp får ni uppleva den praktfulla naturen på nära håll genom vandringar i Monteverdes fantastiska molnskog. Resan avslutas på västkusten, i provinsen Guanacaste, där ni avnjuter några dagars sol och bad på en av landets många vackra stränder.

QUIZ: Vad kan du om Costa Rica?

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid fyra personer: 22 500 SEK/person
Internationellt flyg: Kontakta oss för aktuella flygpriser

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

11 dagar

Hotell

Nio nätter med del i dubbelrum/familjerum inkl. frukost på hotell av god standard

Engelsktalande guide
Fullständigt program

Inklusive entréavgifter med engelsktalande guide

Måltider

Enligt program

Alla transporter

Enligt program med egen chaufför

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas. Kontakta oss för aktuella flygpriser.

Observera att vissa utflykter kan ske i mindre grupper för att minska naturpåverkan.

I priset ingår ej:

– Dricks till guider och chaufförer

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.