Jul- & nyårsresor 2024

Vad gör du över jul och nyår? Res med oss på Lotus Travel till äventyret och solen!
Hitta din favorit bland våra guidade rundresor.

Vietnam & Kambodja – LIGHT, 26/12 2024

14 dagar, fr. 33 950 :-

Vi inleder vår resa i Vietnams största stad Ho Chi Minh City, där vi får upptäcka staden från en cykelriksha samt åka på en härlig båttur på Mekongdeltat. Vi fortsätter sedan till Siem Reap i Kambodja och den mäktiga ruinstaden Angkor. Sedan får vi uppleva gripande historia i Kambodjas huvudstad Phnom Penh. Vi återvänder till Vietnam för att avsluta resan med sol och bad i Mui Ne. Du får uppleva storslagna sevärdheter tillsammans med engelsktalande guider, samtidigt som du har gott om tid för egna upptäckter.

LÄS MER OCH BOKA

Klassiska Vietnam, 26/12 samt 27/12 2024

16 dagar, fr. 40 950 :-

Följ med på en resa till Vietnams mest omtyckta platser. Resan inleds i norr med charmiga Hanoi. Här upplever vi bland annat de härligt kaotiska gamla kvarteren i närheten av Svärdssjön och världsarvet Litteraturens tempel. Vi gör också en dagsutflykt till det storslagna skärgårdslandskapet i Halong Bay. I mellersta Vietnam besöker vi kejsarstaden Hue och lär oss laga läcker vietnamesisk mat i den mysiga världsarvsstaden Hoi An. I södra Vietnam bor vi centralt i Saigon och gör dagsutflykter till Cu Chi-tunnlarna och Mekongdeltat. Äventyret avslutas med sol och bad på paradisön Phu Quoc.

LÄS MER OCH BOKA

Leende Indien – LIGHT, 25/12 2024

12 dagar, fr. 30 950 :-

Starta ditt Indienäventyr med några av norra Indiens mest berömda sevärdheter och avsluta med sol och bad på Goas härliga stränder. Resan inleds med en cykelrikshatur genom trånga gränder i Delhi följt av ett möte med före detta gatubarn och en minnesvärd vandring i deras fotspår. Vi fortsätter med tåg mot Agra där vi ser det sagolika Taj Mahal, följt av Jaipur och ett hembesök hemma hos en familj. Resan avslutas med lata dagar i Goa. Du får uppleva Indiens speciella atmosfär och de viktigaste sevärdheterna tillsammans med en engelsktalande guide samtidigt som du har tid för egna upptäckter och reflektioner.

LÄS MER OCH BOKA

Södra Vietnam – LIGHT, 21/12 2024

14 dagar, fr. 31 950 :-

Tropisk värme, kittlande smaker, vacker natur och milslånga stränder är bara lite av det som lockar med södra Vietnam. Här finns också intressant historia, trevliga människor och inte minst, gott kaffe. På denna resa får du uppleva den vackra koloniala staden Ho Chi Minh City, lära dig laga vietnamesisk mat och njuta av en exotisk dygnskryssning längs Mekongfloden samtidigt som du har gott om tid för egna upptäckter. Resan avslutas med lata dagar på stranden i mysiga Mui Ne.

LÄS MER OCH BOKA

Sagolika Sri Lanka – LIGHT, 25/12 2024

14 dagar, fr. 39 950 :-

På denna unika resa upplever du det bästa av vad landet har att erbjuda. Oförglömliga naturupplevelser varvas med kulturarv och varma bad. Världsarvsstäderna Kandy och Galle tillsammans med Lejonklippan Sigiriya och Gyllene templet i Dambulla ger dig en enastående inblick i Sri Lankas rika historiska och kulturella arv. På det vackra höglandets teodlingar och blånande berg bjuds du på vansinnigt vackra vyer innan vi styr kosan söderut till nationalparken Udawalawe för att möta elefanter och annat djur- och växtliv på safari med jeep. Resan avslutas med några dagar på stranden som ger dig möjlighet att smälta alla upplevelser med sand mellan tårna, innan det är dags att åka hem igen.

LÄS MER OCH BOKA

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.