Jul- & nyårsresor 2019

Vad gör du över jul och nyår? Res med oss på Lotus Travel till äventyret och solen!
Hitta din favorit bland våra guidade rundresor.

Vietnam & Kambodja – LIGHT, 27/12

13 dagar, 29 950 :-

Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter kombinerat med lata dagar på stranden i Sihanoukville. Vi inleder vår resa med cykelriksha i Ho Chi Minh City och båttur i Mekongdeltat innan vi fortsätter till Kambodja och den fascinerande och mäktiga ruinstaden Angkor. Vi njuter av sol och bad vid Sihanoukville som har några av Kambodjas finaste stränder, innan vi avslutar i Phnom Penh. Du får uppleva storslagna sevärdheter tillsammans med en engelsktalande guide samtidigt som du har gott om tid för egna upptäckter.

LÄS MER OCH BOKA

Peking de Luxe, 20/12

8 dagar, 12 950 :-

Följ med till Peking, staden som aldrig lämnar sin besökare oberörd. Under en spännande vecka upplever vi tillsammans med vår svensktalande guide Pekings mix av världsarv och pulserande storstadsliv. Vi åker cykelriksha i smala gränder, hälsar på hos en kinesisk familj och upplever den speciella morgongymnastiken. Här fångar vi vardagens atmosfär som kontrast till stadens berömda sevärdheter som Himmelska fridens torg, Förbjudna staden och Kinesiska muren.

LÄS MER OCH BOKA

Kuba – Karibiens pärla, 27/12

12 dagar, 35 750 :-

Upplev exotiska Kuba, ett vackert land där man får känslan av att resa tillbaka i tiden. Här bjuds vi på latinska rytmer och härlig stämning. Resan inleds i Havanna, där vi möts av de berömda 50-talsbilarna och de pastellfärgade kolonialbyggnaderna. Vi gör en dagsutflykt till den grönskande provinsen Pinar del Rio som är känd för sin fina cigarrtobak. Vi reser bland sockertoppsbergen Los Mogotes i den vackra Viñalesdalen, och den koloniala pärlan Trinidad tar oss tillbaka till en svunnen era. I Santa Clara besöker vi Che Guevaras mausoleum innan vi avslutar resan med sol och bad på den lilla ön Cayo Santa Maria.

LÄS MER OCH BOKA

Klassiska Vietnam, 29/12

16 dagar, 35 350 :-

Följ med på en resa till Vietnams mest omtyckta platser! Resan inleds i Hanoi, följt av det storslagna skärgårdslandskapet Halong. Vi gör ett exklusivt familjebesök i kejsarstaden Hue, och lär oss laga läcker vietnamesisk mat i charmiga Hoi An. I Ho Chi Minh City åker vi på det spektakulära Mekongdeltat. Resan avslutas med sol och bad på paradisön Phu Quoc.

LÄS MER OCH BOKA

Peking & Shanghai, 22/12

11 dagar, 18 650 :-

På vår resa till Peking och Shanghai får du uppleva storslagna sevärdheter och minnesvärda möten, tillsammans med en svensktalande guide. Våra guidade gruppresor bjuder på bästa möjliga förutsättningar för en prisvärd och upplevelserik resa. Små grupper, stora upplevelser och nya vänner!

LÄS MER OCH BOKA

Peking på egen hand, 20/12

8 dagar, 8 750 :-

Det här är resan för dig som vill uppleva en av världens mest fascinerande städer på egen hand, och till bästa pris! Peking bjuder på flera av historiens mäktigaste byggnadsverk, häftig shopping och all världens mat! I priset ingår flyg, transfer och bekvämt boende på hotell inklusive frukost. Du kan även välja att köpa till ett guidat utfärdspaket.

LÄS MER OCH BOKA

Shanghai på egen hand, 26/12

8 dagar, 9 250 :-

Upplev Kinas största stad, Shanghai, till bästa pris! Här finns fantastiska restauranger från världens alla kök, trendiga barer, mysiga gator med uteserveringar och inte minst spännande shopping. I priset ingår flygresa, transfer och bekvämt boende på bra hotell inklusive frukost. Utforska staden i din egen takt eller köp till något av våra guidade tillvalspaket.

LÄS MER OCH BOKA

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.