Jul- & nyårsresor 2019

Vad gör du över jul och nyår? Res med oss på Lotus Travel till äventyret och solen!
Hitta din favorit bland våra guidade rundresor.

Vietnam & Kambodja – LIGHT, 27/12

13 dagar, 29 950 :-

Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter kombinerat med lata dagar på stranden i Sihanoukville. Vi inleder vår resa med cykelriksha i Ho Chi Minh City och båttur i Mekongdeltat innan vi fortsätter till Kambodja och den fascinerande och mäktiga ruinstaden Angkor. Vi njuter av sol och bad vid Sihanoukville som har några av Kambodjas finaste stränder, innan vi avslutar i Phnom Penh. Du får uppleva storslagna sevärdheter tillsammans med en engelsktalande guide samtidigt som du har gott om tid för egna upptäckter.

LÄS MER OCH BOKA

Kuba – Karibiens pärla, 27/12

12 dagar, 35 750 :-

Upplev exotiska Kuba, ett vackert land där man får känslan av att resa tillbaka i tiden. Här bjuds vi på latinska rytmer och härlig stämning. Resan inleds i Havanna, där vi möts av de berömda 50-talsbilarna och de pastellfärgade kolonialbyggnaderna. Vi gör en dagsutflykt till den grönskande provinsen Pinar del Rio som är känd för sin fina cigarrtobak. Vi reser bland sockertoppsbergen Los Mogotes i den vackra Viñalesdalen, och den koloniala pärlan Trinidad tar oss tillbaka till en svunnen era. I Santa Clara besöker vi Che Guevaras mausoleum innan vi avslutar resan med sol och bad på den lilla ön Cayo Santa Maria.

LÄS MER OCH BOKA

Klassiska Vietnam, 29/12

16 dagar, 35 350 :-

Följ med på en resa till Vietnams mest omtyckta platser! Resan inleds i Hanoi, följt av det storslagna skärgårdslandskapet Halong. Vi gör ett exklusivt familjebesök i kejsarstaden Hue, och lär oss laga läcker vietnamesisk mat i charmiga Hoi An. I Ho Chi Minh City åker vi på det spektakulära Mekongdeltat. Resan avslutas med sol och bad på paradisön Phu Quoc.

LÄS MER OCH BOKA

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.