En kryssning är perfekt för dig som vill uppleva flera resmål under samma resa.

Oavsett om du letar efter en enkel kryssning eller vill ha hjälp med en skräddarsydd  rundresa där en kryssning ingår som en större eller mindre del kan vi hjälpa dig förverkliga dina drömmar. Tillsammans med våra samarbetspartners bokar vi flyg, hotell, transfer och kryssningspaket och på flera av våra resor har vi med erfarna, svensktalande reseledare. Vi kan erbjuda kryssningar i alla prisklasser med världens främsta rederier.

Ombord på kryssningsfartygen  kan du njuta av matupplevelser i världsklass, shower och kvällsunderhållning, svettiga gympass och skön avkoppling vid poolen som gör tiden ombord lika härlig som de spännande utflykter som erbjuds på destinationerna.

Vi kan erbjuda fler kryssningar än de som du ser nedan. Saknar du din drömkryssning eller har du frågor? Välkommen att kontakta oss!

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Thailand – Singapore – Indonesien

Lyxkryssning till Thailand, Singapore och Indonesien

14 dagar

Lyxkryssning med allt inkluderat! Vi börjar vår kontrastrika kryssning i den pulserande storstaden Bangkok och fortsätter vidare mot Singapore, Sydostasiens minsta land, innan kryssningen avslutas i Indonesien. Kryssningen går genom ett vykortsvackert landskap med vita stränder och paradisöar ...

Inga avgångar hittades