Mässresa Bauma

Lotus Travel har arrangerat resor till Bauma mässor runt om i världen sedan 2006.

Vi startade med mässresor till Bauma China i Shanghai dit vi arrangerade fyra resor. Sedan dess har vi stått som värd för Bauma Conexpo India, Bauma Sydafrika, Conexpo Las Vegas, Conex Seoul, M&T Expo Brazil samt givetvis den stora Bauma mässan i München som nu åter går av stapeln i april 2019. Vi har även ordnat mässresor för Geotec – Borrbranchens riksorgansiation till Geofluid i Piacenza utanför Milano.

Kommande mässor:

  • Conexpo CON/AGG Las Vegas – mars 2020
  • Bauma Shanghai – november 2020
  • Geofluid Piacenza – oktober 2020
  • Bauma Conexpo Johannesburg – 2021
  • Bauma München – april 2022

Vi tar hand om bokningar för företag i alla storlekar. Både om ni endast önskar ett flyg- och hotellpaket eller kanske ett komplett program med utflykter, transporter och middagsarrangemang.

Välkommen med din förfrågan!

En resa med Lotus Travel har en garantistämpel på att den är genomtänkt in i minsta detalj när det gäller hotellval, studiebesök, mässupplägg, sightseeing samt arrangemang för medföljande make/maka. — Åke Trygg, tidigare på tidningen Entreprenad och resenär på samtliga resor

Läs mer om våra företagsresor

Kontakta Grupp & Företag

Inför en företagsresa till Asien uppstår ofta en hel del frågor och funderingar. Vi är gärna med så tidigt som möjligt i processen för att diskutera möjliga destinationer och alternativ.