Laos – Thailand

Laos & Thailand – LIGHT

Luang Prabang Pakbeng Chiang Rai Chiang Mai Koh Samet
16 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Upplev det bästa av Laos och Thailand tillsammans med en engelsktalande guide. Våra LIGHT-resor har ett luftigare program än våra övriga rundresor, och bjuder på en väl avvägd mix av guidade upplevelser och tid för egna upptäckter.

Upplev den natursköna norra delen av Laos och Thailand. Laos är ett av Asiens riktiga smultronställen, fortfarande oupptäckt för många. Resan börjar i Luang Prabang där vi får se vackra vattenfall, magnifika tempel och fransk kolonial arkitektur. Vi gör en två dagars båtfärd längs en av världens största floder, Mekong. Vi fortsätter till norra Thailand där vi utgår från den historiska staden Chiang Mai, här lagar vi Thaimat och gör en vandring i den vackra naturen. Vi avslutar resan med lata stranddagar på ön Koh Samet.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Laos & Thailand – LIGHT

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan

    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

16 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Luang Prabang och hem från Bangkok

Hotell

13 nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard (enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Engelsktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt 11 ytterligare måltider, exkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Observera att det är visumkrav till Laos för svenska medborgare. Visum ordnas och betalas vid ankomst, ta med ett passfoto i färg per person på resan.
I Thailand får man stanna visumfritt i 30 dagar.

Tillvalspaket

DAG 9. Maglagningskurs, förmiddag

I dag får vi lära oss att laga läcker thaimat tillsammans med en kock. Efter vi har avnjutit vår egenlagade lunch har vi resten av dagen programfri. Priset baseras på minst fyra deltagare och måste bokas innan avresa.

Pris per person: ca 395:-

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.