Sydafrika

Sydafrika – safari och vingårdar

Kapstaden Franschhoek Gondwana
11 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Upplev Sydafrika på egen hand, på datum som passar dig.

Upptäck Sydafrikas fantastiska kontraster, utforska Kapstaden, blicka ut från slingriga kustvägar, spana efter ”The Big Five” i Gondwana och ta er via landsbygden till vingårdarna i Franschhoek. Resan startar i Kapstaden där ni har fri tid på egen hand att utforska några av stadens mest kända sevärdheter så som Taffelberget, Waterfront och färgglada Bo-Kaap. Med egen hyrbil tar ni er vidare till Franschhoek där ni får uppleva det sydafrikanska vinlandet och provsmaka viner i toppklass. I Gondwana spenderar ni några dagar på reservatet och beger er på safariturer både morgon och eftermiddag. Här lever och frodas bland annat buffel, lejon och elefanter. Med er hyrbil kan ni utforska Chapmans Drive, ta er längs bergspassen vid Franschhoek och kuststaden Hermanus. I slutet av resan har ni fri tid i Kapstaden.

QUIZ: Vad kan du om Sydafrika?

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris vid två personer: 24 900 SEK/person
Internationellt flyg: 5 000–7 000 SEK/person*

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

11 dagar

Hotell

Nio nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard

Hyrbil

Inklusive försäkring samt AC

Jeepsafari

Fyra jeepsafariturer i Gondwana inklusive måltider

Måltider

Enligt program

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas.

Flygpriset som anges ovan är endast en indikation, exakt pris för just din resa fås på förfrågan.
*Prisindikationen inkluderar flyg till och retur Kapstaden.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.