Nya Zeeland

Nya Zeeland – syd till nord

Dubai Christchurch Dunedin Queenstown Nelson Cambridge Auckland
17 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Upplev Nya Zeeland, ett av världens absolut vackraste länder. Detta lilla land erbjuder allt från snöklädda berg och djupa fjordar till varma källor och subtropisk regnskog. Drygt 30 miljoner får sätter naturligtvis sin prägel på landet, men här finns också en intressant historia, en levande maorikultur och mycket trevliga människor. Två av resans höjdpunkter är kryssningen på den vackra fjorden Doubtful Sound och övernattningen hos lokala farmare i Cambridge. I resan ingår också två nätter i härliga Dubai.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Nya Zeeland – syd till nord

Alla avgångar

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

17 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Christchurch och hem från Auckland

Hotell

14 nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard, varav två i Dubai. En natt på en lokal farm (varierande standard, delat badrum). Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Svensktalande guide

Svensktalande guide på Nya Zeeland och engelsktalande lokalguide i Dubai

Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt sex ytterligare måltider, exkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Fr.o.m. den 1 oktober 2019 behöver resenärer från Sverige som reser till Nya Zeeland ett elektroniskt inresetillstånd, NZeTA (New Zealand Electronic Travel Authority).

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva mer av Nya Zeeland erbjuder vi två spännande tillvalspaket. Tillvalen måste bokas och betalas i Sverige innan avresa och är baserade på minst fyra personer.

DAG 7. Kvällsutflykt till Walter Peak High Country Farm inkl. båttur och middag.

På kvällen stiger vi ombord på det drygt 100 år gamla ångfartyget TSS Earnslaw för att ta oss över sjön till Walter Peak High Country Farm. Här får vi en bild av hur livet som farmare kan vara och till middag serveras vi en läcker BBQ-middag bestående av Nya Zeeländska specialiteter. Middag ingår.

Pris per person: från 1350:-

DAG 13. Heldagsutflykt till vingårdar på ön Waiheke.

Smaka på Nya Zeeländska viner under en dagstur till den vackra ön Waiheke. Ön ligger endast 40 minuter med färja från centrala Auckland. Vi får besöka tre olika vingårdar och en olivoljetillverkare samtidigt som vi får njuta av landskapet. En lättare lunch och provsmakningar ingår.

Pris per person: från 995:-

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.