Maldiverna

Maldiverna specialerbjudande

Adaaran Select Hudhuranfushi Sun Siyam Olhuveli Centara Ras Fushi Resort & Spa Adaaran Club Rannalhi
7 dagar Skräddarsytt inspirationsförslag

Koppla av på stranden, njut av solens värmande sken och svalka av er i Indiska oceanen. Vi har valt ut fyra olika resorts och baserat priset på olika reseperioder. Den stora ön Sun Siyam Olhuveli med stort utbud på aktiviteter i april, den lugna ön Rannalhi innan sommaren i maj, barfotaön Hudhuranfushi med uppgraderat rum i juni eller charmiga Centara Ras Fushi i juli. Vi har även inkluderat all inclusive på alla boenden så det inte ska tillkomma oväntade utgifter på plats. Detta är endast ett litet urval och vi har fler fina resorts att erbjuda på Maldiverna. Nedan upplägg kan förlängas och datumen kan justeras helt utefter era önskemål.

 

Detta ingår i All inclusive på Maldiverna

Frukost, lunch middag samt förmiddags- och eftermiddagsfika. Inkluderar också lokala alkoholfria och alkoholhaltiga drycker. På några av resorter är även några utflykter inkluderade.

Denna resa är endast ett inspirationsförslag, och kan justeras helt enligt dina önskemål. För exakt pris, vänligen fyll i vår bokningsförfrågan nedan så återkommer vi med ett anpassat förslag för just din resa.

Pris med Sun Siyam: 19 200 SEK/person
Pris med Rannalhi: 12 300 SEK/person
Pris med Hudhuranfushi: 14 900 SEK/person
Pris med Centara Ras Fushi: 18 500 SEK/person

Priserna ovan är baserade på två resenärer.

Internationellt flyg: 7 000 – 9 500 SEK/person*

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

7 dagar

Hotell

Sex nätter med del i dubbelrum inkl. frukost på hotell av god standard

Transfer vid ankomst och avresa med båt/flyg

All inclusive

Inkluderar frukost, lunch middag samt förmiddags- och eftermiddagsfika. Lokala alkoholfria och alkoholhaltiga drycker. På några av resorten är även några utflykter inkluderade.

Viktig information

Internationellt flyg ingår ej i grundpriset, men självklart hjälper vi gärna till att boka det om så önskas.

Flygpriset som anges ovan är endast en indikation, exakt pris för just din resa fås på förfrågan.
*Prisindikationen inkluderar flyg till och retur Malé.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Boknings­förfrågan

  • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.