Kuba

Kuba – Karibiens koloniala pärla

Havanna Viñales Cienfuegos Trinidad Cayo Santa Maria
12 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Upplev exotiska Kuba, ett vackert land där man får känslan av att resa tillbaka i tiden. Här bjuds vi på latinska rytmer och härlig stämning. Resan inleds i Havanna, där vi möts av de berömda 50-talsbilarna och de pastellfärgade kolonialbyggnaderna. Vi besöker den grönskande provinsen Pinar del Rio som är känd för sin fina cigarrtobak. Vi reser bland sockertoppsbergen Los Mogotes i den vackra Viñalesdalen, och den koloniala pärlan Trinidad tar oss tillbaka till en svunnen era. I Santa Clara besöker vi Che Guevaras mausoleum innan vi avslutar resan med sol och bad på den lilla ön Cayo Santa Maria.

QUIZ: Vad kan du om Kuba?

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Kuba – Karibiens koloniala pärla

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan

    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

12 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Havanna tur och retur

Hotell

Tio nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard, varav fyra nätter på casa particulares. Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Svensktalande guide

Ej under sol- och baddagarna på Cayo Santa Maria

Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt åtta måltider plus lunchmatsäck två dagar, exkl. måltidsdryck. All inclusive under de sista dagarna vid strandresorten

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Observera att det är visumkrav till Kuba.
Kostnaden för visum ingår ej i resans pris.

Vissa perioder kan det råda brist på hotell på vissa delar av Kuba. Det händer att vi med kort varsel behöver byta ut ett namngivet hotell vilket vi ber er ha överseende med.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.