Kina

Shanghai på egen hand

Shanghai
8 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Upplev Kinas största stad, Shanghai, till bästa pris! Här finns fantastiska restauranger från världens alla kök, trendiga barer, mysiga gator med uteserveringar och inte minst spännande shopping. I priset ingår flygresa, transfer och bekvämt boende på bra hotell inklusive frukost. Utforska staden i din egen takt eller köp till något av våra guidade tillvalspaket.

Denna resa arrangeras av vårt systerföretag Svensk-Kinesiska Resebyrån.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Shanghai på egen hand

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan
    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

8 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Shanghai tur och retur (med Air China åker man via Peking, med SAS och Finnair till Shanghai)

Hotell

Sex nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard, inkl. frukostbuffé. Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Transfer med buss

Hotelltransfer med engelsktalande transferguide

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Resan till Shanghai blev en fantastisk familjeresa som vi kommer att minnas och prata om hela livet! Massor med spännande saker för nyfikna barn och vuxna att göra, titta på och tänka på. Häftig blandning av extremt modernt och väldigt gammalt!
– Familjen Mennfort