Kina

Peking på egen hand

Peking
8 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Det här är resan för dig som vill uppleva en av världens mest fascinerande städer på egen hand, och till bästa pris! Peking bjuder på flera av historiens mäktigaste byggnadsverk, häftig shopping och all världens mat! I priset ingår flyg, transfer och bekvämt boende på hotell inklusive frukost. Du kan även välja att köpa till ett guidat utfärdspaket.

Denna resa genomförs av vårt systerföretag Svensk-Kinesiska Resebyrån.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Peking på egen hand

Alla avgångar

Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
10 maj 2022 17 maj 2022
9 650 SEK
Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
26 juni 2022 3 juli 2022
9 650 SEK
Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
15 juli 2022 22 juli 2022
9 650 SEK
Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
7 aug 2022 14 aug 2022
9 650 SEK
Air China från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn
20 nov 2022 27 nov 2022
9 650 SEK

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

8 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

Sex nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard inkl. frukostbuffé. Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Transfer med buss

Hotelltransfer med engelsktalande transferguide

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva Pekings främsta sevärdheter tillsammans med engelsktalande guide finns möjlighet att köpa till ett utfärdspaket. Observera att utfärdspaketet måste bokas i Sverige, före avresa. Priset baseras på minst fyra resenärer.

UTFÄRDSPAKET, 2 DAGAR

DAG 1: På morgonen tar vi oss till parken vid Himmelens tempel för att uppleva den speciella morgongymnastiken. Här ser vi Pekings pensionärer dansa, träna och spela kort. Bli inte förvånad om du ser dem dansa vals eller foxtrot. Vi tar oss till Himmelska fridens torg – Kinas politiska centrum. Vi fortsätter in till Förbjudna staden, där kejsarna levde i otrolig prakt. Till middag avnjuter vi den kinesiska specialiteten jiaozi, eller dumplings som vi säger. Vi avslutar dagen med en intressant kung fu-show. Lunch och middag ingår.

DAG 2: I dag besöker vi Kinesiska muren, vid Mutianyu. Muren är högt belägen och vi åker linbana upp för att sedan på egen hand vandra och njuta av utsikten. Tillbaka i Peking får vi pröva på kinesisk fotmassage, perfekt efter vandringen på muren. Staden är berömd för sin shopping och på Sidenmarknaden kan man handla det mesta till mycket låga priser. Om man bemästrar konsten att pruta! Till kvällens middag serveras den berömda maträtten Pekinganka. Lunch och middag ingår.

Utfärdspaketet inkluderar:

  • Engelsktalande guide.
  • Alla entréavgifter och transporter enligt program.
  • Helpension inklusive måltidsdryck under utfärdsdagarna.

Pris per person: ca 2 950:-

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Många tack för resan till Peking. Det var helt underbart att få en sådan resa serverad och vi fick uppleva så otroligt mycket under så kort tid. Vår reseledare Hans var så kunnig, vänlig och hjälpsam och chauffören lugn och säker i Beijingtrafiken och till våra utflykter.
– Anita Gailis och Ingegärd Do Hoang
Det bemötande som vi fick av Hugo var helt fantastiskt. Han pratade bra svenska, var mycket flexibel, (bytte utflyktsmål efter väderlek) samt gav oss historik i lagom format. Chauffören som vi hade var också helt suverän.
– Anne Söderblom
Denna resa har varit den bästa vi någonsin har varit på.
– Sebastian Petersen och Tina Kännö
Peking en vecka, utflyktspaket A samt förlängning! Utmärkt service kring resan före avfärd, inte minst Lotus engagemang att få till en resa, när deltagarantalet var lågt. Bra svensktalande guide i Peking. Extra service med flygbiljetter, skjuts fram o tillbaka från flygplats mm vid förlängning i Kunming.
– Anders o Eleonor
Resan till peking en vecka med Lotus Travel var toppen.
– John och Sheela