Kina

Peking in style

Peking
6 dagar Gruppresa med 12–16 resenärer

Upplev Kinas huvudstad under en kortvecka. En flygresa på drygt åtta timmar tar dig till världsberömda sevärdheter, lyxiga restauranger, bra shopping och en härlig kulturkrock. Du bor på femstjärnigt internationellt hotell, får njuta av champagnebrunch och fotmassage. Och den som vill kan åka helikopter över Kinesiska muren. Du får också lära dig laga dumplings på The Hutong, utföra tai chi i en park samt åka cykelriksha i hutongerna.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Peking in style

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan
    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

6 dagar

Gruppstorlek

12–16 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

Fyra nätter med del i dubbelrum på internationellt lyxhotell (enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt sex ytterligare måltider, exkl. dryck (champagne ingår på brunchen)

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva Kinesiska muren på ett mycket speciellt sätt, erbjuder vi ett spännande tillvalspaket. Tillvalet måste bokas och betalas i Sverige, innan avresa.

DAG 4 Tillval förmiddag. Helikopter över Kinesiska muren

För den som vill uppleva Kinesiska muren på ett annorlunda sätt, finns möjlighet att åka helikopter över muren, som tillval (om vädret tillåter). På morgonen beger ni er till flygfältet vid Badaling tillsammans med en engelsktalande guide. Under 15 minuter får ni flyga över den Kinesiska muren i helikopter. Här får ni en unik upplevelse av detta imponerande byggnadsverk. Efteråt åker ni till Mutianyu för att möta upp resten av gruppen, för även om man flugit över muren måste man naturligtvis bestiga den. Om det är många som vill delta, så får man flyga i omgångar. Priset är baserat på minst fyra deltagare.

Pris per person: ca 2 650:-

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.