Kina

Långweekend i Peking

Peking
5 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Besök Peking under en långweekend. En flygresa på drygt åtta timmar tar dig till en av världens häftigaste städer. Här kan man uppleva fantastisk shopping, magnifika kejsarpalats och världshistoriens mäktigaste byggnadsverk. Mellan upplevelserna smälter du intrycken på ett fyrstjärnigt, centralt beläget hotell. I grundpriset ingår flyg, hotell, frukostbuffé och transfer. Du kan även välja att köpa till något av våra guidade tillvalspaket där du besöker Kinesiska muren och Pekings mest kända sevärdheter.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Långweekend i Peking

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan
    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

5 dagar/6 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

Tre eller fyra nätter med del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell, inkl. frukostbuffé. Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Transfer med buss

Hotelltransfer med engelsktalande transferguide

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva Pekings främsta sevärdheter tillsammans med engelsktalande guide finns möjlighet att köpa våra tillvalspaket. Du väljer själv om du vill boka in dig på båda tillvalspaketen, eller bara på ett. Observera att tillvalspaketen skall bokas i Sverige, före avresa. Samtliga priser baseras på minst fyra resenärer.

DAG 3, heldag. Kinesiska muren

Vem har inte drömt om att få vandra på Kinesiska muren? Nu blir det äntligen verklighet. Vi åker tillsammans med vår engelsktalande guide till Mutianyu som ligger ca nio mil utanför Peking. Muren är högt och vackert belägen och vi tar linbana upp och belönas med en fantastisk utsikt. Vi äter lunch i en liten by på vår väg tillbaka till huvudstaden.

Tillvalspaketet inkluderar:

  • Engelsktalande guide
  • Alla entréavgifter och transporter enligt program

Pris per person: ca 1150:-

DAG 4, halvdag. Himmelska fridens torg, Förbjudna staden och marknad

En engelsktalande guide möter upp efter frukost och vi beger oss till det storslagna Himmelska fridens torg. Vi fortsätter in i Förbjudna staden där den sista kejsaren levde ända fram till 1924. Efter lunch besöker vi en av Pekings mest berömda marknader där man kan handla allt mellan himmel och jord. Här stannar man så länge man vill och tar sig tillbaka till hotellet på egen hand.

Tillvalspaketet inkluderar:

  • Engelsktalande guide
  • Alla entréavgifter och transporter enligt program

Pris per person: ca 850:-

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Jag kommer att rekommendera Lotus , fantastisk resa.
– Eva och Hans
Liten utflyktsgrupp och mycket bra guide. Trevlig och bra service före resan vid frågor och hjälp.
– Jan Gunnarsson