Kina

Kejserliga Kina

Peking Xian
10 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Upplev de spännande kontrasterna mellan det historiska Kina och en av Asiens mest moderna huvudstäder. Du får besöka två av världens mest berömda sevärdheter, Kinesiska muren och den otroliga Terrakottaarmén, tillsammans med en svensktalande guide. Men du får också uppleva ett modernt land med futuristisk arkitektur, nyfikna människor, härliga restauranger med mat från världens alla hörn och inte minst, fantastisk shopping.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Kejserliga Kina

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan

    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

10 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

Åtta nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard (enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt tolv ytterligare måltider, inkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Tack Mari på Lotus Travel för allt extra du fixade åt oss då vi gjorde avsteg från ordinarie resa. Allt fungerade perfekt och hela resan är ett minne för livet. Jätteduktiga guider tog väl hand om oss.
– Kerstin Björkman
Resan var mycket väl organiserad, vi fick verkligen uppleva mycket på denna korta tid. Guiden Helena var mycket duktig, påläst på både kinesisk och svensk historia och hon var mycket duktig på svenska språket. Vi var imponerande av hennes ordkunskap och uttal!
– Karl-Olof o Aiwa Olsson & Sverre o Margareta Högström
Resan var över våra förväntningar, hela upplägget var av hög kvalité, bra service, guiden var mycket serviceinriktad och kunnig. En resa som vi gärna rekommenderar till andra.
– Sture Johansson
Direkt upp på min topplista över resor. Fantastiskt och mycket heltäckande. Verkligen svårt att hitta något att klaga på!
– Irene Romell
En mycket prisvärd resa med massor av upplevelser och god mat som ingick i priset. Vi är mycket nöjda och tycker Lotus har organiserat alltihop jättebra. Åker gärna med Lotus igen.
– Gunilla Lee
Resan var över våra förväntningar. Hela upplägget var av hög kvalité, bra service, guiden var mycket serviceinriktad och kunnig. En resa som vi gärna rekommenderar till andra.
– Annkin & Sture
En riktig fin upplevelse. Imponerande väl organiserat. Mycket valuta för pengarna. Rekommenderas starkt.
– Kejsarliga Kina, Hasan.