Kina

Familjeresa Peking

Peking
8 dagar Familjeresa

Sol- och badsemester i all ära, men att med barn eller barnbarn få se Pekings alla sevärdheter och tillsammans uppleva en ny kultur blir ett minne för livet. Vi får ta del av fantastisk shopping och god kinesisk mat, lära oss att göra en kinesisk drake, prova på traditionella kinesiska sporter och åka rodel vid Kinesiska muren. Resan går i ett lugnare tempo som ger möjlighet att njuta av hotellets pool och egna upptäcktsfärder. Du kan också boka spännande tillvalsaktiviteter om du önskar.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Familjeresa Peking

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan
    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

8 dagar

Gruppstorlek

12-25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

i ekonomiklass till Peking tur och retur

Hotell

Sex nätter med del i dubbelrum på förstaklasshotell med inomhuspool. (Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide
Fullständigt program

inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar och åtta måltider inklusive måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

till guider och chaufförer

Flygskatter

(inkl. statlig miljöskatt) och säkerhetsavgifter

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva mer i Peking erbjuder vi ett flertal spännande tillvalspaket. Tillvalen måste bokas och betalas i Sverige innan avresa, samtliga priser baseras på minst fyra resenärer.

DAG 5. Kung fu-show

Se en spännande Kung fu-show. Detta är en föreställning som spelas av barn och ungdomar i olika åldrar och brukar vara mycket uppskattad bland både vuxna och barn.

Pris per person: ca 350:-

DAG 6. Kinas vetenskap- och teknologimuseum

Upplev Kinas version av Tom Tits. Detta vetenskap-och teknologimuseum brukar verkligen uppskattas av barnen. Här finns ofta även många kinesiska barn och familjer vilket är intressant i sig. Vår guide tar oss med dit på morgonen och vi avslutar besöket med en lunch på en lokal restaurang.

Pris per person: ca 450:-

DAG 7. Förbjudna staden och Himmelska fridens torg

Man kan inte besöka Peking utan att ha promenerat i den Förbjudna staden. Upplev världens största kejsarpalats samt det storslagna Himmelska fridens torg tillsammans med er svensktalande guide.

Pris per person: ca 400:-

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Intensiv resa för dig som vill uppleva mycket på kort tid!
– Kristian Svalin