Japan

Japans tempel & trädgårdar

Nara Kyoto Mount Koya Osaka Gero Kanazawa Tokyo
12 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

NYTT PROGRAM 2022

Följ med på en resa till soluppgångens land. Vi besöker berömda platser som Kyoto – Japans kulturella huvudstad och hypermoderna Osaka. Men vi får också uppleva mindre välkända platser, som det heliga berget Koya, trädgårdsstaden Kanazawa och Gero, berömt för sina varma källor. Två av höjdpunkterna på resan är en vandring i vacker natur mellan Magome och Tsumago samt en minnesvärd övernattning i ett buddhistiskt munkkloster. Resan avslutas med storstadspuls i miljonstaden Tokyo, där du gärna kan förlänga resan ett par dagar för att uppleva mer.

Quiz: Vad kan du om Japan?

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Japans tempel & trädgårdar

Alla avgångar

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

12 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Osaka och hem från Tokyo

Hotell

Nio nätter på hotell av god standard, en natt i ett buddhistiskt tempel av enkel standard. Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt tio ytterligare måltider, exkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Under resan kommer vi att promenera vissa längre sträckor, det är därför viktigt att ha en god grundkondition. Hissar och rulltrappor är inte alltid tillgängliga och de flesta tempel är belägna på en höjd, varför man måste kunna gå i trappor samt på sluttande mark. Vandringen mellan Magome och Tsumago är relativt lätt, men det gäller självklart att vara försedd med bekväma skor och lämpliga vandringskläder då vi kommer vandra i flera timmar.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Jag rekommenderar alla att göra denna enastående resa. Tack så mycket, Lotus medarbetare, det var som en pärla bland alla mina dagar på jorden!
– Natalie Prihodko
En fin upplevelse av Japan och japansk kultur från mega-städer till mindre lugnare städer och till små byar i bergen, från hypermodernt till urgamla seder och religiösa minnesmärken. Och närkontakt med den japanska maten.
– Jan Olausson och Suzanne Didring