Japan

Japans tempel & trädgårdar

Nara Kyoto Mount Koya Osaka Gero Kanazawa Nagoya
11 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Följ med på en resa till soluppgångens land. Vi besöker berömda platser som Kyoto – Japans kulturella huvudstad och hypermoderna Osaka. Men vi får också uppleva mindre välkända platser, som det heliga berget Koya, trädgårdsstaden Kanazawa och Gero, berömt för sina varma källor. Två av höjdpunkterna på resan är en vandring i vacker natur mellan Magome och Tsumago samt en minnesvärd övernattning i ett buddhistiskt munkkloster.

Quiz: Vad kan du om Japan?

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Japans tempel & trädgårdar

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan
    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

11 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Osaka och hem från Nagoya

Hotell

Åtta nätter på hotell av god standard, en natt i ett buddhistiskt tempel av enkel standard. Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt nio ytterligare måltider, exkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Under resan kommer vi att promenera vissa längre sträckor, det är därför viktigt att ha en god grundkondition. Hissar och rulltrappor är inte alltid tillgängliga och de flesta tempel är belägna på en höjd, varför man måste kunna gå i trappor samt på sluttande mark. Vandringen mellan Magome och Tsumago är relativt lätt, men det gäller självklart att vara försedd med bekväma skor och lämpliga vandringskläder då vi kommer vandra i flera timmar.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Jag rekommenderar alla att göra denna enastående resa. Tack så mycket, Lotus medarbetare, det var som en pärla bland alla mina dagar på jorden!
– Natalie Prihodko
En fin upplevelse av Japan och japansk kultur från mega-städer till mindre lugnare städer och till små byar i bergen, från hypermodernt till urgamla seder och religiösa minnesmärken. Och närkontakt med den japanska maten.
– Jan Olausson och Suzanne Didring