Italien

Sabina Dufberg Training Camp Apulien

7 dagar Partnerresa

Höstens resa med Sabina går även denna gång till vårt älskade Italien och nu beger vi oss ner till norra delen av ”klacken” i den södra regionen Apulien.  Här kantas kusten av vackra medeltida städer, breda finkorniga sandstränder och dramatiska kalkstensklippor. Vi bor denna gång strax utanför centrumet av staden Vieste. En levande stad med torg, myllrande gränder, butiker och många charmiga vinbarer och restauranger.

Träning kommer ske utomhus och vara mycket varierande, såsom cirkelpass på stranden, ett svettigt styrkepass på hotellområdet eller i en närliggande park. Träningsprogrammet bjuder på ca 13 inplanerade träningspass under vistelsen. Du väljer själv hur många du deltar på.

Det är en livsstilsresa som passar både nybörjare och vana motionärer.

Sabina ansvarar för din träning, utifrån dina förutsättningar och ser till att du kommer hem fullmatad med ny energi och träningslust. Träningsgruppen är liten till antalet deltagare med max 30 personer, vilket ger en personligare framtoning och upplevelse där många träffar nya vänner.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Sabina Dufberg Training Camp Apulien

Alla avgångar

Lufthansa/Air Dolomiti
14 sep 2020 20 sep 2020
Anslutningsflyg från Landvetter och Kastrup på förfrågan. Pristillägg på ca 500-800kr tur & retur. Exakt pris på förfrågan.
16 400 SEK

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

7 dagar

Flyg

I ekonomiklass med Lufthansa/Air Dolomiti via München

Hotell

Sex nätter i del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell

Måltider

Frukost alla dagar, 4 luncher samt 2 middagar inkl. 1 glas vin, bordsvatten och kaffe. Välkomstmingel med mousserande vin och tilltugg

Transfer med buss

Vid ankomst och avresa

Träningspass

Ca 13 st träningspass med Sabina samt bonusklasser med reseguiden

Föreläsning

Inspirerande föreläsning med Sabina

Viktig information

Om Vieste

Vieste är en levande stad belägen vid havet på Garganohalvön i regionen Apulien. Här bor ca 13 000 invånare och är således en stad som lever året om med många trevliga restauranger, butiker och vinbarer. Arkitekturen härstammar från medeltiden och husen är charmigt vitkalkade i ett myller av trånga gränder.  Från Vieste kan man göra många fina utflykter såsom te x en båttur till Tremitiöarna med vackra stränder, grottor och azurblått hav.

Om Sabina

Med mångårig erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än ett namn och varumärke. Hon är en källa till hållbar livsstil där kost och träning är en del av vardagsglädjen och goda resultat belöningen. ”För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen. I dag erbjuder jag min kunskap genom att arrangera unika och personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands, är flitigt anlitad föreläsare och har författat böckerna ”Tänk om tänk rätt” och ”Snygg och Stark – den ultimata träningsguiden” med flera böcker på gång. Min bredd, från att coacha andra tränare till elitidrottare samt som TV-profil och tränare för gravt överviktiga i programmet Biggest Loser, låter mig skapa resultat oavsett vem du är som kund”.

Reseledare

Med på resan följer reseledaren Morgan Segerberg som ansvarar för alla praktiska bitar samt även håller i några av bonuspassen under vistelsen. Morgan är utbildad sjukvårdare och med mångårig erfarenhet från flyg- och resebranschen.

Enkelrumstillägg
1 900kr/person för 6 nätter.
Reser du ensam och inte vill betala enkelrumstillägget så går det bra att boka del i
dubbelrum, då parar vi ihop dig med annan resenär av samma kön. Om ingen annan valt
det så tillkommer enkelrumstillägget som då debiteras i samband med slutbetalningen.

Hotellskatt
Ev. hotellskatt tillkommer och betalas vid utcheckning.
För närvarande ca 1 euro/person/natt.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.