Indien

Exotiska Indien

Kochi Munnar Periyar Kumarakom Allepey Mararikulam
13 dagar Gruppresa med 12–25 resenärer

Följ med till Indiens mest exotiska platser. Resan går till den södra delstaten Kerala, där vi möts av palmklädda sandstränder och ett grönt bergslandskap. Omgivna av djungel, gummiträdsplantager, te- och kryddodlingar färdas vi genom sydindisk landsbygd med pittoreskt byliv och tropisk natur. Vi får uppleva spännande djurliv i Periyars viltreservat och spendera en natt ombord på en husbåt på Keralas backwaters. Vår resa avslutas med några lata dagar vid Mararis stränder.

Just nu har vi inga inplanerade gruppavgångar för denna resa, men du kan alltid skräddarsy din resa efter dina önskemål. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med offert. Vi vill även tipsa om en annan skräddarsydd resa som heter Södra Indiens pärlor, som också går till Kerala.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Exotiska Indien

För närvarande finns inga avgångar tillgängliga

  • Gör en bokningsförfrågan
    • Efter att förfrågan är skickad kontaktar vi dig med pris och förslag på reseupplägg. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar, eller om du vill ändra något i bokningsförfrågan.

Höjdpunkter

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

13 dagar

Gruppstorlek

12–25 resenärer

Klimatkompenserat flyg

Ekonomiklass till Kochi tur och retur

Hotell

Elva nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard, varav en natt på husbåt. Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam.

Svensktalande guide
Fullständigt program

Inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar samt 15 ytterligare måltider, exkl. måltidsdryck

Alla transporter

Enligt program

Dricks

Till guider och chaufförer

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Observera att det är visumkrav till Indien. Kostnad för visum ingår ej i resans pris.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Sagt om resan

Exotiska Indien var en fantastiskt innehållsrik och trevlig resa som gav massor av intryck! En resa vi varmt rekommenderar!
– Agneta och Christer Thilander
Jag är mycket nöjd med min resa till Kerala. Bra hotell, utmärkt guide, många spännande upplevelser, speciellt med inriktning på djur och natur. Glöm inte kikaren!
– Gunilla Carlberg