Georgien – Armenien

Kaukasiens pärlor med Stjärnklubben och HD-passet

Tbilisi Gudauri Jerevan
10 dagar Partnerresa

Följ med Lotus Travel på äventyr i österled, med svensktalande guide. Räkna med upplevelser utöver det vanliga när vi beger oss till de vilda vackra Kaukasusbergen och de bägge grannländerna Georgien och Armenien. Här, med ett ben i Asien och ett i Europa möter vi en helt unik kultur. De bägge länderna stoltserar med såväl världens äldsta kristendom, som världens äldsta vinodling. Blott ett stenkast från Mesopotamien befinner vi oss mitt i den kristna civilisationens vagga. Tydlig påverkan från de gamla grekerna och romarriket blandas med urgamla seder från stammarna i bergen. Alltsamman kryddas sedan behagligt med minnen från sovjettiden. Vi bor med stil på mycket bra hotell i Tbilisi och i Jerevan. Vi har valt att bo på lite bättre hotell, och vi äter och dricker gott på väl utvalda restauranger, några av ländernas mest hippa ställen. Resan är speciellt framtagen för medlemmar i Stjärnklubben och HD-passet.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Kaukasiens pärlor med Stjärnklubben och HD-passet

Alla avgångar

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

10 dagar

Klimatkompenserat flyg

i ekonomiklass från Köpenhamn till Tbilisi och hem från Jerevan

Hotell

Nio nätter (varav en vid ankomst) med del i dubbelrum på hotell av god standard. (Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam)

Svensktalande guide
Fullständigt program

inkl. samtliga entréavgifter

Måltider

Frukost alla dagar utom sista dagen, samt åtta måltider exklusive måltidsdryck

Alla transporter

och bagagehantering i Georgien och Armenien

Dricks

till guider och chaufförer

Flygskatter

och säkerhetsavgifter

Viktig information

Tillägg:

Enkelrumstillägg: 2 750 SEK

Avbeställningsskydd: ERV 6 % av resans pris (bokas och betalas tillsammans med anmälningsavgiften på 2500 kr per person och gäller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg)

Europeiska ERV Reseförsäkring:  priset varierar beroende på ålder på resenären, vänligen kontakta oss för mer information.

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.