Albanien

Sabina Dufberg Training Camp Albanien

Saranda
8 dagar Gruppresa med 15-25 resenärer

Albanien – exotiskt men ändå inte så långt borta. Följ med på en resa som får dig att svettas under härliga träningspass, bjuder på inspirerande föreläsningar och spännande miljöer varvat med härliga bad. Vi kommer att ha vår bas i badorten Saranda, men frivilliga utfärder till närliggande orter med kultur och historia kommer att erbjudas mot tillägg. Träningen sker utomhus och kommer vara mycket varierande. Vi kommer köra cirkelpass på stranden eller ett svettigt styrkepass i hotellets trädgård. Det är en livsstilsresa som passar både nybörjare och vana motionärer. Sabina ansvarar för din träning, utifrån dina förutsättningar och ser till att du kommer hem fullmatad med ny energi och träningslust.

Träningsgruppen är liten till antalet deltagare med max 25 personer, vilket ger en personligare framtoning och upplevelse där många finner nya vänner.

Sabina Dufbergs resor handlar om personlig kontakt, kompetens som leder dig i träning för bästa resultat utefter dina egna förutsättningar, bättre boenden o spännande destinationer, tid för upplevelse och njutning samt hållbar livsstil där HELA du är i fokus. Det är så mycket mer än bara träning!

Sabina har haft över 25 resor som ständigt utvecklas och så även de olika koncepten för att vara ledande och för att skapa det bästa för dig om och om igen.

Träning/Inspiration/Kostkunskap
Vi tränar 2-3 träningspass/dag där Sabina ansvarar för noga planerat upplägg av träningen för bästa hållbara resultat samt träning som kan anpassas efter just dina förutsättningar. Vi tränar funktionell träning med mestadels kroppsvikten som motstånd och naturen, poolen, havet, parken, beachen som träningsarena. Hela kroppen och sinnet kommer att få en utmaning i både styrka, kondition och det mentala. Sabina kommer även att hålla seminarier för ökad kunskap och inspiration till att nå dina resultat.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.

Boka Sabina Dufberg Training Camp Albanien

Alla avgångar

Vill du lägga till dagar för denna resa?
Denna resa kan ändras för att passa dina önskemål. Kontakta oss

Antal passagerare, kampanjkoder etc läggs till i nästa steg. Läs våra resesvillkor

Dagsprogram

Ladda ned reseprogram

Resan inkluderar

Resans längd

8 dagar

Gruppstorlek

15-25 resenärer

Flyg

Stockholm* – Tirana t/r i ekonomiklass.

 

Hotell

7 nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard

Måltider

Frukost alla dagar samt välkomstmiddag exklusive dryck

Alla transporter

Transfer från flygplatsen tur/retur i bekväm luftkonditionerad buss

Flygskatter

Inkl. statlig miljöskatt och säkerhetsavgifter

Viktig information

Tillägg

Enkelrumstillägg: 2 850 SEK

Avbeställningsskydd: 7 % av resans pris via Gouda Reseförsäkring. Bokas och betalas tillsammans med anmälningsavgiften.

Reseförsäkring Gouda: Pris beror på ett antal val samt ålder på resenären, kontakta oss för prisuppgift.

*I priset ingår avresa från Arlanda, önskar du resa från Kastrup eller Landvetter gör vi en förfrågan till flygbolaget och återkommer med ett eventuellt tillägg.

 

Hotell

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.