Information om reseläget

*sidan uppdaterades senast 14 maj 2020

Om reseläget i Sverige

Resor från Sverige ställs in från och med lördagen den 14 mars kl. 20.00. Vi kontaktar alla kunder som berörs av detta i turordning fram till avresedatum. Utrikesdepartementet har beslutat om reseavrådan för resor från Sverige till hela världen fram till den 15 juli. Vi har därför ändrat våra resevillkor så att du som resenär har fri om- och avbokning på gruppresor som avgår till den 15 juli.

Om reseläget i Kina
På grund av den rådande situationen i Kina gällande coronaviruset som har sitt ursprung i Wuhan i Hubei-provinsen så gäller tills vidare avrådan för icke nödvändiga resor till hela Kina.

Om reseläget i Italien
Utrikesdepartmentet har den 10 mars 2020 beslutat om att införa avrådan för icke nödvändiga resor till hela Italien. Avrådan gäller tills vidare. Läs mer.

För Sydkorea gäller följande
Utrikesdepartmentet har den 6 mars 2020 beslutat om att införa avrådan från icke-nödvändiga resor till staden Daegu och provinsen Gyeongbuk.
Avrådan gäller tills vidare. Läs mer.

Har du frågor?

Kontakta oss på info@lotustravel.se eller ring på 08–545 188 40. Från och med den 1 maj är våra telefontider ändrade till mån-fre 9-12.

Vill du ha personlig hjälp?

Kontakta oss så ordnar vi allt.